la 20.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Barcelona – Sevilla | Kärkikamppailussa riittää herkkua lauantaille – Sevilla perusteltu valinta!

Kauden yhdeksäs Espanjan pääsarjajalkapallon kierros käynnistyi perjantaina ja sama herkku jatkuu lauantaina, jolloin vastakkain iskevät espanjalaisen jalkapalloilun dinosaurus, Barcelona sekä varhaisessa vaiheessa yllättäen sarjan piikkipaikkaa miehittävä Sevilla. Uhmapelaajat tarjoaa huippuotteluun vedonlyöjien käytettäviksi ennakkonsa sekä pelivalinnat!
Sevillalla kulkee – Barcelonalla viime aikoina kuivempaa
Viiden ottelun kuntopuntaria katseltaessa kärkipaikalta löytyy illan vierailija Sevilla, joka on napsinut peräti 12 pistettä edellisotteluihinsa. Joukkueen tekemisestä näkyy vahva itseluottamus ja määrätietoisuus. Pelaaminen on laadukasta, mistä osoituksena joukkue löytyykin koko sarjan ykköstilalta.
Barcelona on sarjassa toisena, pisteen vieraita jäljessä. Tosin viime aikoina joukkueen otteet ovat olleet hieman kyseenalaisia, nimittäin se on edellä mainitussa kuntopuntarissa vasta sijalla 11, kun edellisiin viiteen kamppailuun on kertynyt vaivaiset kuusi pistettä.
Sevilla on laittanut palloa verkkoon liki kolmen osuman keskiarvolla viime ajat. Kolmen edellisen sarjakamppailun maaliero on murskaava, 8-2. Muun muassa Real Madrid kaatui joukkueen käsittelyssä kotikentällä lukemin 3-0.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Lauantaina Sevillalla on todellinen mahdollisuus näpäyttää
Barcelonan otteet ovat olleet kyseenalaisia ja joukkueen peli on ollut ylimalkaista – jos on Sevillan otteista määrätietoisuus paistanut, niin illan isännillä se on ollut tipotiessään. Joukkue nysväilee kyllä pallon kanssa ottelusta toiseen, mutta ratkaisevat syötöt esimerkiksi linjan taakse eivät ole ottaneet onnistuakseen. Pallo pyörii puolustuksen molemmilla laidoilla, mutta sota-alueelle murtautuminen on ollut pahasti kiven alla.
Sevillan voittamassa Real Madrid -ottelussa joukkueen työmoraali ja erityisesti riistopelaamisen valmius ja toimivuus ihastuttivat. Joukkue valitsi otteluun oikean pelitaktisen lähestymiskulman, joka kantoi hedelmää, mikä puolestaan oli kamppailun jälkeen nähtävissä tulostaululta.
Jos vierailija mielii kaataa isännät lauantaina, on sen pystyttävä vähintään yhtä laadukkaaseen suoritukseen kuin viime kuun lopussa toisen suurseuran kaadossa. Avaimet voittoon ovat juurikin riistopelaamisessa ja nopeissa pelinkäännöissä. Isäntien pelaamisen jatkuessa samanlaisena, on Sevilla joukkue, jonka pelinopeus voi yllättää Barcelonan housut kintuissa.
Sevillan voittomahdollisuus ja kertoimet sen voitolle ovat ristiriidassa
Vieraiden voitolle tarjottu kerroin on suuruudessaan todellinen ylikerroin. Ykkösvalintamme kamppailuun on tasapeli ei vetoa -kohteen kautta pelattava vierasvoitto, joka takaa pelaajalle tasapelin yllättäessä panoksen palautuksen tai mitätöinnin.
Tasapelin riski on olemassa, joten kakkosvalintaan vähennämme huomattavasti panostasoa. Toisena kohteeksi napataan vieraiden suora voitto huimalla kertoimella!
Tsekkaa meidän loistavat bonukset ja tarjoukset ­– talletusbonuksia jo 25 eri vedonvälittäjälle – laita vaikka niiden avulla nämä hurjat kertoimet täytäntöön!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ