su 09.02. klo 22:00

Betis - Barcelona

Nappaako Barcelona tärkeät pisteet Betisin vieraana?

Barcelona matkustaa Betisin vieraaksi sunnuntai-iltana ja Quique Setién kohtaa entisen seuransa nyt Blaugranan valmentajana.

Betisin otteet ovat ailahdelleet jonkin verran, eikä se ole tällä hetkellä sarjataulukossa kuin vasta sijalla 12. Eroa viimeiseen europelipaikkaan on kahdeksan pistettä, jota pitää hallussaan Atlético Madrid. Edellisellä kierroksella Betis joutui tyytymään 1-1 tasapeliin Eibarin vieraana, vaikka ottelussa oli ainekset suurempiinkin maalijuhliin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Barcelona tippui Copa del Reystä torstai-iltana Athletic Bilbaon vieraana 1-0. San Mames on ollut Blaugranalle ehkä jopa kaikista vaikein vieraspaikka, missä pelata, joten siinä mielessä tappio ei tullut suurena yllätyksenä. Barcelona pelasi kohtuullisen hyvin ja ottelu oli sen hallussa, mutta akilleen kantapääksi muodostui maalipaikkojen tuhlaaminen liian rankalla kädellä. Athletic Bilbao teki voittomaalinsa 90+3 peliminuutilla ja se käyttikin paikkansa erinomaisesti hyväkseen, sillä muuten ryhmällä ei juurikaan vaarallisia maalipaikkoja kamppailussa ollut.

La Ligassa Barcelona on toisena kolmen pisteen päässä Real Madridista. Edellisellä kierroksella joukkue haki 2-1 voiton 17-vuotiaan Ansu Fatin kahdella maalilla, joihin molempiin Lionel Messi tarjoili maalisyötöt. Ottelussa olisi voitu nähdä reilusti enemmän maaleja, mutta viimeistely ontui sen verran, ettei lisäosumia nähty.

Betis tarjoaa Barcelonalle haasteen ja ottelusta on luvassa viihdyttävä, mutta jos Blaugranan pelillinen esitys on samalla tasolla kuin Bilbaota vastaan ja käyttää maalipaikkansa hyödyksi, se luultavasti hoitaa elintärkeät kolme pistettä kotiin. Nostetaankin lapulle kokeiluun vierasjoukkueen voitto ja ottelussa tulevan yli 1,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>