La Liga la 24.08. klo 22:00

Celta Vigo - Valencia

Vähämaalinen taisto luvassa!

La Ligan toisella kierroksella on tiedossa mielenkiintoinen taisto, kun Celta Vigo saa vieraakseen Valencian.

Celta Vigon kausi ei alkanut toivotulla tavalla, sillä Real Madrid kävi hakemassa 3-1 vierasvoiton Estadio de Balaidosilta. Ottelu oli värikäs, eikä tapahtumia juuri puuttunut. Celta Vigo onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa juuri ensimmäisen puoliajan lisäajalla, mutta se maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Ottelu olisi voinut ollu täysin toisenlainen, mikäli se maali olisi hyväksytty, sillä Celta olisi tasoittanut kyseisen ottelun.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Valencian kausi käynnistyi 1-1 tasapelillä Real Sociedadia vastaan. Kamppailu oli todella dramaattinen loppuun asti, sillä Kevin Gameiro epäonnistui rangaistuspotkussa 90+5 peliminuutilla ja kaiken lisäksi Real Sociedadin Mikel Oyarzabal onnistui tasoittamaan ottelun juurikin rangaistuspotkusta, kun ottelua oltiin pelattu peräti 90+11 minuuttia.

Kummankin joukkueen otteissa näkyi jonkin verran kauden ensimmäiset ottelut, eikä pelaaminen ollut ymmärrettävästi vaaditulla tasolla koko 90 peliminuuttia. Tuleva ottelu on todella tärkeä molemmille, eikä helppoihin virheisiin ole varaa, mikäli kolme pistettä halutaan napata.

Ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä, mikä voi hyvin olla maalin peli suuntaan tai toiseen. Kumpikaan ei lähde liian suurella riskillä pelaamaan, mutta tuskinpa kumpikaan bussia parkkeeraa omalle puolustusalueelle. Uskotaan, että ottelusta ei tule todellista maalijuhlaa ja pelataankin vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia).