la 24.08. klo 22:00

Celta Vigo - Valencia

Vähämaalinen taisto luvassa!

La Ligan toisella kierroksella on tiedossa mielenkiintoinen taisto, kun Celta Vigo saa vieraakseen Valencian.

Celta Vigon kausi ei alkanut toivotulla tavalla, sillä Real Madrid kävi hakemassa 3-1 vierasvoiton Estadio de Balaidosilta. Ottelu oli värikäs, eikä tapahtumia juuri puuttunut. Celta Vigo onnistui ensimmäisen kerran maalinteossa juuri ensimmäisen puoliajan lisäajalla, mutta se maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Ottelu olisi voinut ollu täysin toisenlainen, mikäli se maali olisi hyväksytty, sillä Celta olisi tasoittanut kyseisen ottelun.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Valencian kausi käynnistyi 1-1 tasapelillä Real Sociedadia vastaan. Kamppailu oli todella dramaattinen loppuun asti, sillä Kevin Gameiro epäonnistui rangaistuspotkussa 90+5 peliminuutilla ja kaiken lisäksi Real Sociedadin Mikel Oyarzabal onnistui tasoittamaan ottelun juurikin rangaistuspotkusta, kun ottelua oltiin pelattu peräti 90+11 minuuttia.

Kummankin joukkueen otteissa näkyi jonkin verran kauden ensimmäiset ottelut, eikä pelaaminen ollut ymmärrettävästi vaaditulla tasolla koko 90 peliminuuttia. Tuleva ottelu on todella tärkeä molemmille, eikä helppoihin virheisiin ole varaa, mikäli kolme pistettä halutaan napata.

Ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä, mikä voi hyvin olla maalin peli suuntaan tai toiseen. Kumpikaan ei lähde liian suurella riskillä pelaamaan, mutta tuskinpa kumpikaan bussia parkkeeraa omalle puolustusalueelle. Uskotaan, että ottelusta ei tule todellista maalijuhlaa ja pelataankin vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>