Eibar – FC Barcelona

su 19.05. Klo 17:15

Kausi Espanjan liigassa päättyy, mutta Barcelonalla ei vielä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

La Liga -kauden päätöskierroksen viimeisessä ottelussa Eibar saa vieraakseen Espanjan parhaimman joukkueen FC Barcelonan. Kummallakaan ei panosta kyseisessä taistossa ole, mutta voittoon haluavat molemmat päättää sarjakautensa.

Kotijoukkue on pelannut viime otteluissa hyvin vähämaalisia otteluita. Puolustuspelaaminen on toiminut toivotulla tavalla, mutta hyökkäyksessä kaivattaisiin lisää tehoja selvästi. Edellisissä kuudessa ottelussa joukkue on kyennyt vain kolme kertaa maalintekoon ja omissa on soinut viidesti.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Katalonialaiset ovat pelanneet jälleen kerran uskomattoman hienon sarjakauden. Joukkueen peli on kulkenut mallikkaasti, vaikka on ollut useita ajanjaksoja, jolloin argentiinalainen Lionel Messi on kyennyt pelastamaan joukkueen takaiskuilta kerta toisensa jälkeen. Katalonialaisilla on edessä Copa del Reyn loppuottelu ensi viikon lauantaina, joten katseet ovat ainakin osittain käännetty kyseistä kamppailua kohti.

Vieraat haluavat onnistua kauden viimeisessä sarjaottelussa ja saada hyvä kenraaliharjoitus Espanjan cupin loppuottelua varten. Barcelonalta on sivussa muun muassa Luis Suarez, Ousmane Dembele, Philippe Coutinho ja mahdollisesti myös ykkösmaalivahti Marc-Andre ter Stegen. Vaikka katalaaneilta on ykkösmaalivahti poissa, on Jasper Cillessen niin hyvä tuuraaja, kuin kakkosmaalivahti voi vain olla.

Eibar lähtee kamppailuun ilman panosta ja Barcelonalla on kenraaliharjoitus luvassa. Uskotaan, että katalaanit haluavat pelata hyvän ottelun etenkin puolustussuuntaan ja välttävät turhan suuria riskejä. Hyökkäysvoimaa uupuu paljon, joten ottelusta odotetaan vähämaalista. Kerroinasettelu maalimäärille on asetettu erittäin korkeaksi, joten isketään lapulle, että ottelussa tulee alle 3,5 maalia 1,71 kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!