su 24.01. klo 17:15

Elche - Barcelona

Pysyykö Elche alkuunkaan ilman Messiä pelaavan Barcelonan kyydissä?

Barcelona jahtaa sarjakärjessä viilettävää Atlético Madridia ja kolme pistettä on budjetoituna Elchen reissulta. Kovia nimiä on katalaaneilta edelleen sivussa, mutta onhan pelaajarungossa kuitenkin riittävästi laatua sunnuntaina kolmeen pisteeseen. Pelillisesti Ronald Koemanin joukot ovat olleet jo hyvän aikaa seuran standardeilla mitattuna kohtuullisessa formissa, joten Elchen tulee kaatua rutiinilla.

Jorge Almirónilla on tekijämiehiä sivussa hyökkäyksestä, sillä Guido Carrillo ja Fidel eivät otteluun pysty osallistumaan. Barçalta jatkaa sivussa tuttu nelikko Ansu Fati, Gerard Piqué, Sergi Roberto ja Philippe Coutinho. Sergiño Destin pelikunto on 50-50. Leo Messi kärsii vielä pelikieltoa sunnuntaina.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Elchen kauden avauspuoliskoa tarkemmin punnittaessa nousee esiin huomionarvoinen seikka. Tilastoista paljastuu Elchen jääneen käytännössä jokaisessa pelaamassaan ottelussa maaliodottaman osalta kakkoseksi, joskin kaksi hyvin tasaista matsia saldoon mahtuu. Sunnuntaina lisäksi joukkueen avainsyöttötilastoa johtava Fidel on sairastuvalla, joten hyökkäysuhka jäänee mitättömäksi.

Barcelonan Copa-urakoinneista johtuva rasitus ja Messin poissaolo on tietysti huomioitava ruutuvihkoanalyysissa punakynällä, mutta silti vetosuosituksessa on nykykertoimilla oltava vieraiden kelkassa. Tasoero on näilläkin kokoonpanoilla valtava. Kupongille otetaan Barcelonaa -1,5:n tasoituksella.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>