la 25.01. klo 14:00

Espanyol - Athletic Bilbao

Athletic Bilbao hakee pisteitä Kataloniasta!

La Ligan 21. ottelukierroksella hyvää kautta pelaava Athletic Bilbao matkustaa Espanyolin vieraaksi Kataloniaan.

Espanyolin kausi on ollut erittäin huono. Se on La Ligassa sijalla 20 eli koko sarjan viimeisenä. Umpisurkeaan kauteen liittyy useita syitä, mutta ennen kaikkea joukkueen puolustuspelaaminen on ollut täysin kujalla. Lukuisia helppoja virheitä, sijoittumisongelmia ynnä muita vastaavanlaisia haasteita ovat katalonialaiset kohdanneet. Päästettyjä maaleja on 37, mikä onkin eniten sarjassa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Jos Espanyolin puolustuspelaaminen on saikannut pahemman kerran, sitä samaa ei voida sanoa Athletic Bilbaosta. Joukkue on pelannut todella tiiviisti ja loistavasti alaspäin koko kauden ajan, mistä osoituksena onkin vain 14 päästettyä takaiskua. Ainoastaan Real Madridilla on ollut tilastojen valossa parempi puolustuspelaaminen, sillä Los Blancos on päästänyt maalin verran vähemmän.

Bilbao majailee sarjataulukossa kahdeksantena ja taisteleekin tiukasti monen muun joukkueen tavoin pääsystä eurokentille. Piste-erot ovatkin hyvin pienet sillä Getafe on viidentenä vain kolmen pisteen päässä.

Kertoimien valossa sarjajumbona taarpetava Espanyol on asetettu jopa yllättävän suureksi ennakkosuosikiksi, vaikka näin ei kuuluisi olla. Nostetaankin pelivalinnaksi tasapeli ei vetoa – Athletic Bilbao, erinomaisella kertoimella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>