su 18.08. klo 20:00

Espanyol - Sevilla

Sevilla saapuu Barcelonaan hakemaan vierasvoittoa!

La Liga -kauden avauskierroksella kesällä täysin uudistunut Sevilla saapuu Barcelonaan Espanyolin vieraaksi.

Espanyolin viime kausi oli onnistunut, sillä seura onnistui etenemään 12 vuoden tauon jälkeen europeleihin. Espanyol sijoittui seitemänneksi ja pääsi mukaan Eurooppa-liigan karsintoihin. Joukkue ei ole radikaalisesti muuttunut kesän aikana, mutta heikentynyt se on silti edellisen huippukauden jälkeen. Muun muassa Mario Hermoso lähti Atlético Madridiin, mikä on Espanyolille valtava menetys, sillä Hermoso on noussut La Ligan -kärkitoppareiden joukkoon.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Sevillan viime kausi oli hyvin kaksijakoinen. Joukkue onnistui parhaimmillaan pelaamaan uskomattoman hyvää jalkapalloa, mutta vastapainoksi joukkue saattoi romahtaa toden teolla ja kärsi parista selkeästi heikommasta jaksosta kauden aikana. Ryhmän tavoite oli päästä neljän parhaan joukkoon liigassa ja voittaa Eurooppa-liiga, mutta se ei saavuttanut kumpaakaan.

Sevillan siirtoikkuna oli hyvin vilkas, sillä joukkueesta lähti useita avainpelaajia, kuten muun muassa Wissam Ben Yedderin Monacoon, Pablo Sarabian PSG:hen ja Quincy Promes Ajaxiin. Sevilla hankki useita korvaajia, mutta moneen korvaajaan liittyy enemmän tai vähemmän kysymysmerkkejä. Kovin hankinta on ehdottomasti PSV:stä hankittu Luuk de Jong. Viime kaudella huimat 28 maalia Eredivisiessä on kookkaalle ja vahvalle kärjelle loistolukema. De Jongilla on suuri vastuu, sillä hänestä on povattu Ben Yedderin korvaajaa, eikä syyttä.

Espanyolin ja Sevillan välinen ottelu on ympäripyöreä, eikä kumpikaan lähde selvänä ennakkosuosikkina kyseiseen kamppailuun. Molemmilta löytyy maalintekovoimaa, eikä kumpikaan halua lähteä peruuttelemaan liiemmälti, joten isketään lapulle maltillisella panoksella runsasmaalisuutta (ottelussa tulee yli 2,5 maalia).

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>