su 25.08. klo 22:00

FC Barcelona - Real Betis

Barcelonan tehot ovat Antoine Griezmannin varassa

FC Barcelona koki viikko sitten karmaisevan tappion ensimmäisessä ottelussaan tällä kaudella. Jobinpostia alkukaudelle ovat tuoneet lukuisat loukkaantumiset, jotka rasittavat ryhmää erityisesti hyökkäyspäässä. Betis avasi niin ikään kautensa yllättävällä tappiolla.

Barcelona kärsii pahoista loukkaantumisista. Sunnuntaina poissa kokoonpanosta ovat tiettävästi ainakin Lionel Messi, Luis Suarez sekä Ousmane Dembélé. Harjoituskaudella erinomaisesti esiintyneen Suarezin loukkaantuminen tuli sivumausteena barcelonalaisten kannalta karmaisevassa kauden avausottelussa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Joukkue matkasi Athletic Bilbaon vieraaksi, ja vaikka joukkueen hyökkäyspelaamisen moottori Messi puuttuikin jo kauden avauksessa vahvuudesta, odotettiin ottelussa vierailta enemmän. Nolla tehtyä maalia Bilbaon verkkoon on Barcelonan tasoiselta ryhmältä ala-arvoisen surkea suoritus.

Kirsikkana kakun päälle isäntien 38-vuotias veteraanihyökkääjä Aritz Aduriz iski pallon maaliin heti parisen minuuttia ennen täyttä aikaa kentälle päästyään. Barcelona piti ottelussa palloa mielin määrin, mutta pelirohkeus loisti poissaolollaan ja lopputulos 1–0 ei suurseuraa mairittele.

Kotiavauksessa Barcelonan avauskamppailun hyökkäystriosta on jäljellä ainoastaan yksi mies, Antoine Griezmann. Kesällä Kataloniaan siirtynyt ranskalainen pelasi kelvollisesti harjoitusotteluissa, mutta sarja-avauksessa mieheltä ei ihmetekoja nähty. Betis-ottelussa Barcelonan tehot hyökkäyspäässä lepäävät pitkälti viime kaudella Atlético Madridille 15 maalia viimeistelleen hyökkääjän harteilla.

Betisin kauden avaus oli melkeinpä yhtä musta kuin Barcelonalla. Joukkue pelasi kotifaniensa edessä, mutta kärsi Valladolidia vastaan 1–2-tappion. Ottelu oli tasaisempi kuin ennalta odotettiin ja lopulta myös Betis sai Barcelonan tavoin maistaa vastustajan viime hetken voitto-osumaa.

Barcelonalla on tulivoimaa sivussa, mutta Betisin ei pitäisi olla sille siltikään ongelma. Toisaalta ei pitänyt olla myöskään Bilbaon. Puolustus isännillä on ehjä, joten vierasjoukkuekaan tuskin pääsee Nou Campilla liialti juhlimaan.

Peli-ideana sunnuntain ottelussa toimii mainiosti vähämaalisuus, jolle on tarjolla yllättävän kovia kertoimia ennakkosuosikin hyökkäyskaluston huomattavasta kapeudesta huolimatta. Maalinteko ja maalipaikkojen rakentelu oli Barcelonalle todella vaikeaa kauden avauksessa. Nyt kaksi hyökkääjää lisää on pudonnut pois käytöstä.

Nostetaan pelivalinnoiksi kaksi vaihtoehtoa. Pienemmän riskitason vaihtoehtona toimii, että ottelussa tulee korkeintaan kaksi osumaa (alle 3.0 maalia). Jos ottelussa kuitenkin syntyisi kolme maalia, saisi kohdetta pelannut vedonlyöjä rahansa takaisin. Hieman korkeammalla riskillä tarjolla on ottelussa alle 2.5 maalia -kohde, jossa ei vedon mitätöintiin johtavia takaportteja ole.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>