La Liga la 13.03. klo 22:00

Getafe - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atlético luovii kovassa otteluruuhkassa – Uhmapelaajat jälleen tukevasti over-kärryissä!

Getafe ja Atlético Madrid mittelevät lauantaina Madridin miniderbyssä. Getafe on ollut hiljattain melko surkea ilmestys, joskin Valencia kaadettiin kotona pari viikkoa sitten 3-0. Pepe Bordalásin ryhmä on defensiivisesti vahva ja Atlético-taistoonkin lähdetään tulosorientoituneesti pilaamaan vieraiden peli-iloa. Vedoissa keskitytään jälleen suurimaalisuuteen – lue alta miksi!

Atlético selvisi kohtalaisen ehjin nahoin otteluista Real Madridia ja Athleticia vastaan, mikä lupailee hyviä asioita kevään mestaruuskamppailun huipennukseen. Ensi viikolla odottaa Chelsea Mestarien liigan puolella, mutta paukkuja ei kannata Diego Simeonen liikaa kuitenkaan nyt säästellä. Ykköstykistöä on juoksutettava otteluruuhkasta huolimatta kentälle, kun kovapanoksiset pelit jatkuvat.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jaime Mata kärsii Getafelta pelikieltoa. Dario Póveda ja Xabi Etxeita ovat pelikuntonsa puolesta epävarmoja, mutta kumpikaan ei ole normaalisti avauskokoonpanon mies. Atletilta Felipe on korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa ja José María Giménezin paluu tapahtunee myös vasta tuonnempana. Héctor Herrera on Giménezin tavoin palannut harjoituksiin. Felipen pelikielto saattaa pakottaa Simeonen kahden topparin formaatioon, mikä voi luoda pientä kaaosta.

Ottelun maaliodotusarvo ei ole siis lähtökohdat huomioiden kovin korkea, mutta kerroinasettelu houkuttelee kuitenkin over-vetojen ääreen. Atlético on tätä nykyä pallon kanssa aiempia kausia aktiivisempi, mikä nähtiin myös viime sunnuntain derbyssä. Yli 2,5 maalia lähtee vetokuitille – Bet365 tarjoilee nyt sellaista syöttiä, että puraistava on.