pe 23.08. klo 21:00

Granada - Sevilla

Kykeneekö sarjanousija yllättämään myös Sevillan?

La Ligan toisella ottelukierroksella käydään mielenkiintoinen mittelö, kun sarjanousija Granada haastaa Espanjan kärkiseuroihin kuuluvan Sevillan.

Granadan avausottelu Espanjan korkeimmalla sarjatasolla parin vuoden tauon jälkeen oli erittäin vaihderikas. Joukkue lähti ennakkoluulottomasti haastamaan Villarealia onnistuen siinä erinomaisesti. Ottelu päättyi hurjaan 4-4 tasatulokseen, eikä kamppailu jättänyt ketään sen katsojaa kylmäksi. La Ligassa ollaan totuttu näkemään viime kausina erittäin hulluja taistoja ja sellainen nähtiin toden teolla heti kauden avauskierroksella.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Granada onnistui yllättämään Villarealin puolustuksen yllättävän helpohkosti ja vielä neljään kertaan, mikä oli suuri yllätys. Joukkueen maaleista vastasi joka kerralla eri pelaaja, mikä on myös harvinaista sarjanousijalta. Granadan yhdestä maalista vastasi espanjalainen hyökkääjä Roberto Soldado, joka on jalkapallon ystäville todella tuttu nimi. Soldado on ehtinyt edustaa mittavan uransa aikana muun muassa Real Madridia, Tottenhamia, Valenciaa ja Villarealia.

Sevilla haki Barcelonasta komean 0-2 vierasvoiton, kun se kaatoi Espanyolin vahvan esityksen jälkeen. Sevilla on uudistunut kesän aikana totaalisesti, mikä voi näkyä etenkin alkukauden aikana myös negatiivisesti, sillä ymmärrettävästi joukkueen kemiat eivät voi olla ihan parhaalla mahdollisella tasolla. Tosin avauskierroksella se ei haitannut, sillä joukkue oli energinen ja uudet vahvistukset antoivat mahdollista esimakua tulevasta.

Real Madridista lainalla oleva Sergio Reguilón säväytti heti loistavasti, sillä hän onnistui maalinteossa kertaalleen sekä antoi maalisyötön Noliton osumaan. Reguilón on vasen laitapuolustaja ja hänellä on todella suuri potentiaali olla Espanjan maajoukkueen tuleva luottopuolustaja muutaman vuoden päästä sitten, kun FC Barcelonaa edustava Jordi Alba väistyy maajoukkueen parista.

Sevilla lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina, mutta Granada näytti avausottelussa jo, että se kykenee haastamaan kovia La Ligan -joukkueita hyvänä päivänä. Isketään ensimmäiseksi pelivalinnaksi, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Toisena pelivalintana kokeillaan runsasmaalisuutta (ottelussa yli 2,5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>