ke 30.09. klo 20:00

Huesca - Atlético Madrid

Atlético Madrid tykittää Huescan kumoon Luis Suárezin johdolla

Atlético Madrid matkustaa Huescan vieraaksi keskiviikkoiltana Estadio El Alcorazille. Vieraat lähtevät jättimäisenä ennakkosuosikkina ja hypätäänkin sen kelkkaan vahvasti.

Huesca ei ole kyennyt nappaamaan kauden avausvoittoa vielä La Ligassa ja kaikki lähtökohdat ovatkin viitanneet siihen, että se joutuu todella koville sarjassa säilymisen suhteen. Joukkueen materiaali on niin heppoinen, että se saa venyä joukkueena äärirajoille, jotta se kykenee säilymään pitkän kauden päätteeksi Espanjan korkeimmalla sarjatasolla.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Atlético Madrid aloitti puolestaan kautensa erinomaisesti. Joukkue oli tyrmäävän kova Granadaa vastaan Wanda Metropolitanolla. Diego Simeonen ryhmä tuhosi Granadan peräti 6-1 lukemin. FC Barcelona suuren kohun saattelemana poisheitetty Luis Suaréz debytoi myös kyseisessä kamppailussa. Uruguaylainen tuli vaihdosta kentälle vasta 70 peliminuutin kohdalla, mutta se ei menoa haitannut lainkaan, sillä maalitykki ehti iskeä jo kaksi maalia ja syöttää yhden. Se oli täydellinen debyytti Atlético-uralle. Muista maaleista vastasivat Diego Costa, Ángel Correa, Joao Felix ja Marcos Llorente.

Atlético Madrid on entistä tulivoimaisempi ja vaarallisempi joukkue, kun seura kykeni hankkimaan Luis Suárezin. Vieraat lähtevätkin selvänä ennakkosuosikkina kyseiseen kamppailuun eikä se anna Huescalla mahdollisuuksia. Isketään lapulle vieraiden vähintään kahden maalin voitto.

10€ RISKITÖN VETO JÄÄKIEKON LIVE-VEDONLYÖNTIIN

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta voit lunastaa joka viikko 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA RISKITÖN VETO >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleSD Huesca - Atletico Madrid30.09.2020