ma 11.01. klo 22:00

Huesca - Betis

Hakeeko Betis pisteet jäiseltä El Alcorazilta?

Real Betis vierailee La Liga -kierroksen päättävässä kamppailussa Huescassa. Olosuhteet ovat taas haasteelliset, vaikka kotijoukkueen kenttähenkilökunta pyrkii saamaan viheriön mahdollisimman hyvään kuntoon. Betis on reissussa varsin siipirikkoisena, mutta joukkue on ottelun alla kyennyt Huescaa huomattavasti kokonaisvaltaisempaan harjoitteluun.

Huescalla on ollut monen muun espanjalaisjoukkueen tavoin vaikeuksia harjoitella viikonlopun aikana, sillä lumimyrsky ja pakkaset riepottelevat edelleen etenkin maan pohjois- ja keskiosia ja koronavirus-varotoimenpiteet ovat sotkeneet joukkueharjoituksia. Pablo Maffeo, Borja García ja Sandro Ramírez ovat kaikki hieman epävarmoja osallistujia ja pelikuntoa kokeillaan vielä maanantai-iltapäivänä.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN


Manuel Pellegrini joutuu lähtemään otteluun ilman Andrés Guardadoa, Joaquínia ja Martín Montoyaa – kolmikko on koronakaranteenissa. Guido Rodríguez kärsii pelikieltoa ja Víctor Camarasa William Carvalho -kaksikko on loukkaantuneena. Cristian Telloa ja Marc Bartraa ei nimetty myöskään ottelukokoonpanoon.


Huesca on juuri nyt sarjajumbona ja Míchelin palli heiluu jo. Pisteodottamasta on kuitenkin havaittavissa, että epäonnea on jonkin verran ollut matkassa. Betis on kuitenkin illalla ennakkosuosikki, vaikka poissaoloja onkin reilusti. Nabïl Fekir ja Sergio Canales ovat sen luokan pelimiehiä, että vastustajan miehistö kalpenee vieraiden vastaavalle edelleen. Suoraa vierasvoittoa otetaan varovaisella panoksella lapulle.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleSD Huesca - Real Betis Balompie11.01.2021