Leganés – Espanyol

su 12.05. Klo 19:30

Maaleilla ei juhlita! Jatkuuko barcelonalaisten lento La Ligassa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Leganés isännöi sunnuntaina Espanyolia kotistadionillaan Municipal de Butarquella. Molemilla joukkueilla on allaan erittäin hienot 3–0-voitot edellisellä kierrokselta, kun Leganés ryösti pisteet Sevillan vieraana ja Espanyol murskasi Atléticon kataloniassa.

Isäntä on pelannut vähämaalisia otteluita viime aikoina, koska sen puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla. La Liga -kaudella 36 ottelussa omissa soinut vain 39 kertaa, mikä on komea saldo keskikastin joukkueelta. Kolikolla on kääntöpuolensa ja se on kotijoukkueella hyökkäyspelaamisessa, joka on ollut vaikeaa läpi kauden. Maaleja on syntynyt 36 eli keskimäärin vain maali ottelua kohden.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Vierasjoukue on pelannut hienon kevätkauden ja erityisesti viimeisen kuukauden aikana peliesitykset ovat olleet erinomaisia. Tästä kertoo sekin, että viimeisin tappio tuli maaliskuun lopussa vieraissa, kun vastassa oli FC Barcelona. Espanyolin puolustuspelaaminen on parantunut merkittävästi, mikä on yksi syy loisteliaalle vireelle.

Kotijoukkueen paras maalintekijä on ollut marokkolainen En Nesyri Youssef, joka viimeistellyt vaivaiset yhdeksän maalia, kun taas katalonialaisten maalikuningas on 15 maalia tykittänyt Borja Iglesias.

Ottelusta odotetaan vähämaalista vääntöä, sillä Leganésin puolustupelaaminen on hyvällä tasolla ja myös vieraat ovat petranneet sillä osa-alueella. Alhaisen maaliodottaman myötä nostetaan kelvollisilla kertoimilla ideana pöydälle vähämaalisuus (ottelussa alle 2,5 maalia).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!