Levante – Atlético Madrid

la 18.05. Klo 14:30

Madridilaiset haluavat päättää kauden voittoon!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Päätöskierroksella hyvässä vireessä oleva Levante kohtaa kotona sarjakakkosen Atlético Madridin. Kotijoukkue oli vielä muutama kierros sitten tiukassa putoamiskamppailussa, mutta muutama komea voitto nosti sen kuiville.

Isäntien otteet ovat vaihdelleet kauden aikana rutkasti. Parhaimmillaan joukkue on pelannut erittäin viihdyttävää ja voittavaa jalkapalloa. Tosiasia on kuitenkin ollut se, että ero siihen normaliin pelitasoon on ollut niin valtava, minkä takia joukkue joutuikin taistelemaan loppuun asti putoamista vastaan.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Atléticon mestaruushaaveeet kaatuivat kevään aikana pikkuhiljaa, mutta viimeisenä niittinä pidetään tappiota FC Barcelonalle huhtikuun alussa Nou Campilla maalein 2-0. Ottelu on viimeinen useammalle Atléticon luottopelaajalle. Diego Godin, Antoine Griezmann ja Filipe Luis ovat ainakin jättämässä madridilaiset monien upeiden vuosien jälkeen, joten motivaatio on varmasti kohdillaan viimeisessä kamppailussa.

Isänniltä on poissa ainoastaan Cheick Doukoure, joka on ollut pidemmän aikaa sivussa. Vierailta puolestaan puuttuvat muun muassa Lucas Hernandez, Diego Costa ja Jose Gimenez, mutta päteviä korvaajia löytyy joukkueesta.

Luotetaan, että madridilaiset haluavat ottaa voiton useamman luottosoturin jäähyväispelissä. Uskotaan, että se näkyy tulostaululla ja otetaan kiinni vierasvoitto 2,00 kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!