La Liga pe 12.03. klo 22:00

Levante - Valencia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valencialla on avainpoissaoloja lähes joka tontilla! Tuleeko derbyssä Levantelta kylmää kyytiä?

La Ligan uusi kierros aloitetaan perjantaina Valencian derbyhulinalla. Valencia joutuu otteluun tukalasta tilanteesta, sillä avainpoissaoloja riittää. Tilanne sarjataulukossa on joukkueiden osalta tasaväkinen eikä Valenciaakaan enää Villarreal-voiton jälkeen uhkaa kovin akuutilla tavalla putoaminen. Levanten menestys kiinnostaa vedonlyönnillisessä mielessä.

Kerrataan tähän kohtaan poissaolot. Paco López joutuu otteluun jälleen ilman Sergio Postigoa, Nemanja Radojaa, Gonzalo Meleroa ja José Campañaa. Ei mitään uutta siis tällä rintamalla. Valencialla on peräti neljä avauksen miestä pelikiellossa: Carlos Soler, Maxi Gómez, Uros Racic ja José Gayà. Cristiano Piccini ja Denis Cheryshev ovat sairastuvalla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Levanten ylin nelikko takaa kotijoukkueelle mukavasti maaliuhkaa. Etenkin José Luis Moralesia ja Roger Martía joutuu vierasjoukkue pitämään silmällä, sillä kaksikko on iskenyt liigassa jo yhteensä 21 osumaa. Levante on ollut tuloksellisesti viime aikoina kelpo vireessä – tuoreessa muistissa on muun muassa vielä kolme pistettä Wanda Metropolitanolta.

Tärkeimpänä kotimenestystä tukevana pointtina on nähtävä kuitenkin Valencian pelikiellot. Etenkin Soleria tulee Lepakoilla kova ikävä – voidaan hyvällä syyllä puhua Valencian parhaasta pelaajasta. Valencia tulee illan derbyyn taatusti hyvällä taisteluilmeellä, mutta silläkin on vaikea yltää pisteille, kun joukkueella on avainpoissaoloja puolustuksessa, keskikentällä ja hyökkäyksessä.