la 14.03. klo 19:30

Mallorca - Barcelona

Johdattaako Lionel Messi Barcelonan jälleen niukkaan voittoon?

La Liga on siirtänyt kaikkia otteluita toistaiseksi koronaviruksen vuoksi, joten myöskään Mallorca–Barcelonaa ei pelata lauantaina.

 

Ligaa johtava Barcelona matkustaa Mallorcan vieraaksi lauantai-illasta. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille koronaviruksen takia.

Mallorca taistelee odotetusti putoamista vastaan ja on tällä hetkellä sijalla 18 eli viimeisen putoajan paikalla. Putoamisviivan yläpuolelle ei tosin ole kuin pisteen verran matkaa, joten kaikki on vielä täysin auki sen suhteen. Edellisellä kierroksella Mallorca onnistuikin hakemaan elintärkeän 2-1 vierasvoiton Eibarista tyylikkään esityksen jälkeen. Vieraiden maaleista vastasivat Daniel Rodriguez ja nuori lupaus Takefusa Kubo.

Barcelona onnistui voittamaan Real Sociedadin niukasti 1-0 Lionel Messin osumalla rangaistuspotkusta ja nousi takaisin sarjakärkeen, sillä Real Madrid hävisi Betisin Estadio Benito Villamarinilla. Barcelonan sarjajohto on nyt kaksi pistettä ja loppukauden aikana käydään vielä hurjataisto mestaruudesta.

Barcelona on kärsinyt koko kauden puolustusongelmista ja uskotaankin, että sisukkaasti taisteleva Mallorca kykenee iskemään pallon katalaanien verkkoon, joten nostetaankin lapulle se, että molemmat tekevät maalin ottelussa maltillisella panostuksella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>