la 13.03. klo 17:15

Real Madrid - Elche

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Real Madrid rutiinivoiton putoamisvaarassa olevasta Elchestä?

Real Madrid iskee yhteen Elchen kanssa lauantaina ennen tärkeää Mestarien liigan neljännesvälieräkamppailua. Mestaruuskamppailu on edelleen mahdollisuuksien rajoissa, vaikka viime viikkoon mahtuikin kaksi pistemenetystä. Zinedine Zidane saattaa ohuesti kierrättää, mutta mitään kovin radikaalia tuskin nähdään.

Sergio Ramos ja Eden Hazard ovat taas kunnossa, mutta todennäköisintä on, että kaksikko palaa viheriölle vasta Atalanta-taistossa. Dani Carvajal ja Mariano Díaz jatkavat vesijuoksussa eikä Álvaro Odriozolaakaan todennäköisesti riskeerata lauantaina. Vierailta Johan Mojica palaa mahdollisesti avaukseen, mutta Emiliano Rigoni on edelleen sivussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Elche palkkasi muutama viikko takaperin Fran Escribán penkin päähän äyskäröimään vettä uppoavasta paatista. Siirtomarkkinoillakin touhuttiin, sillä Pablo Piatti saapui vapaana agenttina joukkueeseen. Elchen saldona valmentajanvaihdoksen jälkeen on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Sevilla oli viime viikonlopulta kova päänahka – kykeneekö Elche toiseen perättäiseen urotekoon? Tuskin.

Peli-ideana on Real Madridin voitto ja nollapeli. Elchen alakerta on pysynyt kohtalaisen ehjänä Escribán alaisuudessa, mutta hyökkäyspelistä puuttuu edelleen La Ligan tasolle vaadittavaa särmää. Piattistakaan ei kannata odotella ainakaan vielä tällä ottelurytmillä sateentekijää. Kompaktisti puolustava Real Madrid voittanee ottelun ilman suurempia hankaluuksia.