Real Madrid – Real Betis

su 19.05. Klo 13:00

Jättääkö floppijoukkue Real Madrid voitokkaan perinnön?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

La Liga -kausi huipentuu sunnuntaina kahdella ottelulla. Real Madrid isännöi kotikentällään Real Betisiä, jolla on ollut pitkään vaikeaa. Isäntä haluaa takuulla päättää tuloksellisesti surkean kautensa voittoon kotiyleisön edessä.

Real Madrid on loppukaudella loistanut kotikentällään, kun viidessä edellisessä kotiottelussaan se on napsinut yhtä monta voittoa. Joukkueella on kuitenkin allaan neljä perättäistä vierastaistoa, joista saldoksi on muodostunut kaksi tappiota, tasapeli ja voitto. Edellisellä kierroksella madridilaiset hävisivät Real Sociedadille vaisun esityksen jälkeen numeroin 3–1.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Jos on isäntä ollut kotonaan vahva, ei samaa voi sanoa vieraspelaamisesta Betisin osalta. Joukkue on hävinnyt neljä edellistä vierastaistoaan ja edellistä voittoa vierasnurmelta saa hakea vieläkin kauempaa, sillä se on peräisin maaliskuun alusta. Kokonaisuudessaan vierailla on viidessä edellisessä ottelussaan ainoastaan yksi voitto, joka tuli viimeisimmässä ottelussa kotikentällä Huescaa vastaan.

Uskotaan, että kesällä rankasti uudistuva Real Madridin floppijoukkue haluaa jättää kannattajilleen viimeisessä taistossa hyvän maun suuhun. Kotona on madridilaisilla kuitenkin kulkenut viime aikoina, joten miksipä homma ei toimisi jälleen – etenkin kun vastassa on viime aikoina äärimmäisen ailahtelevasti esiintynyt Betis. Viiden ottelun kotivoittoputkensa aikana Real on iskenyt peräti 13 maalia ja päästettyjä osumia on ainoastaan neljä.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!