su 06.01. Klo 17:15

La Liga: Sevilla – Atletico | Kärkijoukkueiden taistossa miehiä telakalla – Atletico tykkää tasapeleistä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

La Ligassa on sunnuntaina tarjolla todellinen herkkupala, kun kärkipään joukkueisiin lukeutuvat Sevilla ja Atletico Mardid pelaavat vastakkain. Vierailija on kärsinyt edellisen tappionsa Espanjan pääsarjassa kauden kolmannella kierroksella.
Tasainen Atletico kärjen kannassa – Sevilla seuraa tiukasti perässä
Vierasjoukkue on sarjassa 17 pelatun ottelun jälkeen toisena ja kolmannella sijalla on Sevilla. Atletico on kerännyt pisteitä 34 ja Sevillalle puolestaan paunoja on siunaantunut 32 kappaletta. FC Barcelona johtaa Espanjan pääsarjaa 37 pisteellä.
Atleticon suorittaminen La Ligassa on ollut tasaisen varmaa ja joukkue pelaa todella kurinalaista jalkapalloa. Päästettyjä maaleja Madridin ykkösjoukkueella on ainoastaan 12, joka on pienin lukema koko sarjassa.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Viiden ottelun kuntopuntarilla Atletico on omalla paikallaan toisena, ja sen kuntopuntarisijoituksessa ole isoja piikkejä suuntaan eikä toiseen. Joukkueen erikoisin tilasto suhteessa sen tasaisuuteen löytyy vieraskamppailuista, joiden perusteella se on vasta yhdeksäs sarjassa.
Osin erikoinen tilasto selittyy sillä, että joukkueella on yksi taisto vähemmän pelattuna kuin seitsemällä edellä olevista, mutta madridilaiset ovat tahkonneet vieraskentillä myös hurjan määrän tasatuloksia. Edellisistä viidestä vieraissa La Ligassa pelaamassaan ottelusta Atletico on haalinut peräti neljä tasapeliä.
Sevilla on vaarallinen kotijoukkue – molemmilla ryhmillä on poissaoloja
Kaikki ottelut huomioiden sarjakolmonen on kaapinut kunnioitettavat kymmenen kotivoittoa putkeen. La Ligassa voittoja kotinurmella on kuusi peräkkäin. Sevilla on Espanjan pääsarjassa jaetulla kolmannella sijalla kotiotteluiden perusteella.
Sevilla päätti viime vuoden 1–1-tasapeliin Leganesia vastaan ja erinomaista kautta pelaava joukkue on vierailija Atleticon tavoin kaapinut pisteitä tasaisesti. Viime aikoina maalien tekeminen on kuitenkin ollut hieman vaikeampaa kuin aiemmin kuluvalla kaudella ja joukkueella on muutamia avainpelaajia sivussa.
Viidessä edellisessä ottelussa kuusi maalia tehneen Sevillan keskikentältä ovat sivussa ranskalainen Maxime Gonalons sekä argentiinalainen Franco Vasquez. Jälkimmäinen on poissa pelikiellon takia ja Gonalons on ollut jo pidempään loukkaantuneena.
Argentiinalaispuolustaja Gabriel Mercado loukkaantui viime vuoden viimeisessä ottelussa, eikä ole pelikunnossa sunnuntaina. Tanskalaispuolustaja Simon Kjærin pelaaminen on vaakalaudalla, kuten myös keskikenttäpelaaja Jesus Navasin. Laitapuolustajan paikalla enimmäkseen esiintynyt Aleix Vidal on hiljalleen toipumassa pelikuntoon, mutta ei todennäköisesti pelaa vielä sunnuntaina.
Loukkaantumisista ja poissaoloista ei kuitenkaan kummallekaan ole suurta etua tarjolla, sillä Atleticollakaan ei ole paras mahdollinen terveystilanne.
Hyökkääjä Diego Costan lisäksi vierailta puuttuu tärkeitä pelaajia puolustuksesta, sillä Filipe Luis ja Lucas Hernandez eivät pelaa loukkaantumisten vuoksi. Uruguaylaispuolustaja Jose Gimenez on kärsinyt kuluvalla kaudella useista loukkaantumisista, mutta saattaa pelata sunnuntaina.
Portugalilaishyökkääjä Gelson Martinsin ja tärkeän keskikenttäpelaajan Thomas Lemarin pelaaminen on niin ikään epävarmaa.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: