La Liga su 14.03. klo 22:00

Sevilla - Betis

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Betis pääsee derbyyn hyvistä lähtökohdista! Yllätetäänkö Sevilla housut kintuissa?

Upean jalkapallosunnuntain huipentaa aina tulikuuma Sevillan paikallistaisto! Yleisön poissaolo on tietysti harmi, mutta urheilullisesta näkökulmasta lähtökohdat ovat kenties kutkuttavammat kuin pitkään aikaan. Sevilla tietysti kiusaa kaudesta toiseen sarjan kärkihevosia, mutta nyt myös Betis on mukana sarjan yläpäässä – tällä hetkellä kuudentena. Yltääkö huippuvireinen vierasjoukkue tänään jopa voittoon?

Sevilla FC

@SevillaFC_ENG
Sevilla is...
ℍ𝕀𝕊𝕋𝕆ℝ𝕐
ℂ𝕆𝕃𝕆𝕌ℝ
𝔸ℝ𝕋
𝔼𝕏ℂ𝕀𝕋𝔼𝕄𝔼ℕ𝕋
ℙ𝔸𝕊𝕊𝕀𝕆́ℕ
⚪🔴

#ElGranDerbi #WeareSevilla


Sevillan terveystilanne on kohtuullisen hyvä näin derbyaamuna. Lucas Ocampos on todennäköisesti sivussa, mutta Diego Carlosin suhteen näyttää paremmalta. Aleix Vidal on ainoa varma poissaolija. Betisin loukkaantumistilannekin on ollut helpottamaan päin ja kaikki hyökkäyspelin syömähampaat ovat terveiden kirjoissa. Víctor Camarasaa, Marc Bartraa ja Dani Martínia odotellaan vielä pelikuntoon.

Betico News

@NewsBetico
MATCHDAY 37 SQUAD 💚

Fekir ✅
Canales ✅
Borja ✅
Guido ✅
Joaquín ✅

All of Pellegrini’s key players are ready and available, as Víctor Ruiz also returns to the squad.

Still no Marc Bartra but plenty of options ahead of El Gran Derbi tomorrow 🔥


Sevilla putosi viikolla Mestarien liigasta ja viime viikolla otteluruuhkassa oli lisänä vielä Copa Del Rey, josta niin ikään tuli lähtö Barcelonan käsittelyssä. Julen Lopetegui on virittänyt Sevillan ottelumoodiin maaliskuussa jo kolmesti, Manuel Pellegrini vastaavasti Betisin vain kertaalleen, joten lepoetu menee tässä kohtaa Los Verdiblancosin hyväksi.

Derbyn voimasuhteet ovat lähtöasetelmissa varsin tasaiset, joskin on selvää, että Sevillan on laadukkaampana ryhmänä oltava ennakkosuosikki. Näin selvää suosikin viittaa en kuitenkaan Lopeteguin suojateille antaisi, sillä vieraat pääsevät otteluun levänneempänä, pelillisesti ja tuloksellisesti iskussa ja kenties henkisesti paremmassa jamassa. Isketään kupongille suora vierasvoitto.