La Liga ke 17.03. klo 20:00

Sevilla - Elche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aiheuttaako piristynyt putoajakandidaatti Julen Lopeteguille harmaita hiuksia?

Sevilla isännöi keskiviikkona Elcheä La Ligan toisen kierroksen rästiottelussa. Piimä painaa takuulla pohkeissa etenkin kotijoukkueella, sillä ottelutahti on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen hurja. Julen Lopeteguin olisikin järkevää kierrättää, mihin espanjalaisluotsi myös lopulta taipunee. Vedoissa kiinnostaa pienimaalisuus.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kuun alussa, joten tuore kohtaaminen on referenssinä. Elche nappasi tuolloin kotikentällään pisteet 2-1 -lukemin. Fran Escribán hypättyä puikkoihin Elche on kyennyt jopa yllättävän hyviin peliesityksiin ja viikonloppuna Real Madridiakin pidettiin ahtaalla aina lisäajalle saakka. Sevilla-kamppailussa maaliodottamaa luotiin yhteensä parin maalin verran.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sevillan riveistä Diego Carlos ja Joan Jordan kärsivät pelikieltoa ja Aleix Vidal on loukkaantuneena. Fernando ja Lucas Ocampos ovat kysymysmerkkejä. Escribá joutuu peliin ilman Madridin reissulla loukkaantunutta Antonio Barragánia. Emiliano Rigoni sen sijaan on kuntoutunut kohtalaisen hyvin omista vaivoistaan, mutta pelikunto on vielä hitusen epävarma.

Viimeisimpien tietojen mukaan Elche ei kierrätä kovin rankasti, mutta tässä tilanteessa sillä on Sevillaan nähden yksi päivä enemmän lepoaikaa. On syytä odottaa Escribán poppoon laittavan Sevillan selkää sen verran seinää vasten, ettei murskajaisia nähdä. Kotijoukkueen pienimaalinen voitto ei järin yllättäisi. Otetaan näillä kertoimilla tiketille alle 2,5 maalia keskimääräistä vähän maltillisemmin panostellen.