Valencia – Alavés

su 12.05. Klo 19:30

Sulaako Valencia totaalisesti?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

La Liga -kauden toiseksi viimeisellä ottelukierroksella Valencialle vieraaksi saapuu hienoa kautta pelaava Deportivo Alavés. Kotijoukkue ei päässyt Eurooppa-liigan -finaaliin torstaina, sillä Arsenal oli vahvempi toisessa  vieraslukemin 2-4 ja eteni ansaitusti loppuotteluun.

Valencian kamppailuissa on tullut erittäin paljon maaleja viime aikoina, mikä on lopulta osoittautunut joukkueen edun kannalta huonoksi asiaksi. Viimeisistä viidestä ottelusta peräti neljä on päättynyt tappioon, mikä on todella huolestuttavaa, sillä kauden viimeiset ja samalla tärkeimmät hetket ovat käsillä.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Vaikeista ajoista huolimatta kotijoukkueella on yhä mahdollisuudet edetä Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Se tosin vaatii myös Getafelta pistemenetyksiä, sillä joukkueiden välinen ero on tällä hetkellä kolme pistettä. Valencian on saatava oma puolustuspelaaminen paljon paremmaksi tulevissa kamppailuissa, mikäli kaksi voittoa aikovat napata.

Vierasjoukkue on taistellut koko kauden ajan La Ligan -kärkipäässä. Viimeisen parin kuukauden vaikeudet ovat tiputtaneet vieraita sarjataulukossa sijalle 10, mutta silti se on vain kolmen pisteen päässä Bilbaosta, jonka hallussa on viimeinen paikka eurokentille. Alavésin puolustuspelaaminen on ollut huomattavasti parempaa verrattuna kotijoukkue Valencian vastaavaan.

Valencia on ollut viime taistoissa hyvin arvaamaton ja ailahteleva, joten uskotaan myös siihen, että Alavésilla on mahdollisuuksia haastaa isännät. Pelataan vierasjoukkueen tasoitusta (Alavés +1,5), joten maalin tappiokin riittäisi tuomaan betsin kotiin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!