la 25.01. klo 17:00

Valencia - Barcelona

Valencia ja Barcelona iskevät yhteen La Ligan -huippukamppailussa!

La Ligan 21. ottelukierroksella käydään huippukamppailu, kun Barcelona vierailee Valencian luona Mestalla stadionilla.

Valencia on pelannut hyvin ailahtelevasti tällä kaudella ja sillä onkin tullut ajanjaksoja, jolloin sen pelaaminen on toiminut erinomaisesti jokaisella osa-alueella, mutta vastaavasti on myös ollut sellasiai jaksoja, kun mikään ei onnistu, eikä pelaajien itseluotamus ole päätä hiponut. Tällä hetkellä ryhmä on sarjataulukossa seitsemäntänä taistellen tiukasti europelipaikoista monien muiden seurojen kanssa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Barcelona on aloittanut puhtaasti kahdella niukalla voitolla uuden päävalmentajansa – Quique Setiénin – kanssa. Ensin La ligassa kaatui Granada 1-0 lukemin, mutta ottelu oli täysin katalaanien hallussa ja olisi voinut hieman paremmalla viimeistelyllä päättyä murskalukemiin. Toisessa ottelussa se kukisti Copa Del Reyssä Ibizan vieraissa 2-1 Antoine Griezmannin kahdella maalilla. Ottelu oli Barcelonalle vaikea, eikä se kyennyt pelaamaan yhtä hienoa peliä kuin Granadaa vastaan, mutta pakkovoitto tuli siitäkin huolimatta. Muun muassa Lionel Messi sai totaalisen huilivuoron kyseisestä kamppailusta, sillä argentiinalainen ei matkustanut Ibizalle joukkueen kanssa.

Valencialta ovat poissa luultavasti Rodrigo ja joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja Dani Parejo. Barcelonalta sivussa ovat ainakin Ousmane Dembele sekä Luis Suarez ja sen lisäksi joukkueen kakkosmaalivahti Neto on myös luultavasti sivussa.

Valencian ja Barcelonan väliset ottelut ovat olleet vuosien saatossa hyvin värikkäitä ja erittäin mielenkiintoisia, joista ei ole vauhti puuttunut. Barcelona tulee hallitsemaan ottelua, mutta Valencia iskee vaarallisesti vastaan ja maalipaikkoja syntynee molempiin päihin hyvin. Nostetaan lapulle maltillisella panostuksella, että ensimmäisellä puoliajalla nähdään yli 1,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>