ke 26.09. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Valencia – Celta Vigo | Jatkuuko Valencian rämpiminen?

Mestalla -stadionilla on luvassa vauhdikas kamppailu, kun hyvävireinen Celta Vigo kohtaa mollivoittoisesti kautensa aloittaneen Valencian.
Valencian leirissä odotukset olivat korkealla lähdettäessä La Ligan tähän kauteen, viime kauden neljännen sijan myötä. Lepakoiden kauden aloitus on kuitenkin ollut mitäänsanomaton – viidestä ottelusta saldona neljä tasapeliä ja yksi tappio.
Marcelino García Toralin suojatit ovat iskeneet näissä viidessä ottelussa vain kolme maalia, omissa on soinut viisi kertaa. Celta Vigon kaltainen iskukykyinen vastus ei ole ideaali Valencian sekaisin olevalle pakalle.
Valencian otteet eivät ole muistuttaneet lainkaan viime kauden vahvaa tekemistä puolustus- tai hyökkäyspäässä. Viime ottelu Villarealia vastaan oli jo lupaava Valencialta, kunnes joukkueen kapteeni Dani Parejo nappasi älyvapaan punaisen kortin. Valencia sai tyytyä Villarealin kanssa pisteiden jakoon 0-0 lukemin.
Valencialla tulee ehdottomasti olemaan ongelmia kokoonpanon kanssa. Jo Parejon poissaolo yksinään jättää keskikentälle melkoisen aukon syöden joukkueen hyökkäysluovuutta. Marcelinho saa kentälle laadukkaan nipun, mutta tärkeitä palasia puuttuu, kuten erinomainen puolustava keskikenttä Geoffrey Kondogbia, Daniel Wass sekä tärkeä keskuspuolustaja Ezequiel Garay.
Celta Vigon uusi päävalmentaja Antonio Mohamed on tuonut joukkueeseen aivan uudenlaista virtaa. Mohamed on näyttänyt jo alkukauden perusteella pystyvänsä nostamaan joukkueen kuuden parhaan joukkoon ja sen myötä taistelemaan paikasta eurokentillä. Celtalla on viidestä ottelusta kasassa kahdeksan pistettä, vaikka mahdollisuudet olisi ollut suurempaankin pistesaldoon.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Celta on jo pidemmän aikaa tunnettu joukkueena, jolla on hyökkäyssuuntaan kiitettävä määrä potentiaalia. Joukkue on iskenyt viidessä ottelussa kymmenen maalia, joista seitsemän on syntynyt parivaljakon Iago AspasMaximiliano Gomez toimesta. Aspas on jo muutaman vuoden ajan kuulunut La Ligan top 5-maalintekijöihin, eikä asiaan näytä tulevan muutosta tälläkään kaudella.
Celta Vigolla ei varsinaisia loukkaantumishuolia ole – vain Hugo Mallo on reisivamman takia ottelusta ulkona. Keskuspuolustaja Gustavo Cabral palaa pelikiellon jälkeen takaisin kokoonpanoon ja mies lunastaa varmasti jälleen paikkansa avauskokoonpanossa.
Celtan verkkoja on kuitenkin heilutettu jo kahdeksan kertaa viidessä ottelussa, ja siinä onkin syy jonkinnäköistä maali-iloittelua on odotettavissa. Näiden kahden joukkueen väliset kohtaamiset ovat olleet runsasmaalisia ja samaa on odotettavissa tältä ottelulta.
Valencian maalinsylkijöillä Rodrigolla ja Michy Batshuayilla on nyt erinomainen mahdollisuus kasvojenpesuun Celta Vigon heikon puolustuksen kustannuksella. Valencian kokoonpanosta mitä luultavimmin puuttuu tärkeitä puolustuspään pelaajia, minkä Celtan tappava hyökkäyskaksikko tulee hyödyntämään.
Lapulle isketään over 3 maalia koko otteluun, jolloin tasan kolmella maalilla panos palautuu. Pienemmällä panoksella kokeilemme Iago Aspasin maalia, joka maksaa panoksen takaisin 3.2 -kertaisena.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ