La Liga pe 05.03. klo 22:00

Valencia - Villarreal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Upottaako Keltainen Sukellusvene derbyssä Valencian?

Perjantaina alkavan La Liga -kierroksen käynnistää Valencian itsehallintoalueen paikallistaisto. Valtaisan tulisesta rivaliteetista ei ole kyse, mutta tottahan voitto kummallekin kelpaa. Kupongille lähdetään sovittelemaan vierasmenestystä – tasoero keltapaitojen hyväksi on tällä kaudella melko huomattava.

Valencian riveistä sivussa on pelikieltoinen Mouctar Diakhaby sekä loukkaantunut kaksikko Denys Cheryshev & Cristiano Piccini. Lepakot hävisivät viime kierroksella Getafelle aneemisen esityksen jälkeen peräti 3-0, joten selkä alkaa vähitellen olla seinää vasten. Tason ei pitänytkään riittää alempaa keskikastia ylemmäs, mutta nyt putoaminen alkaa uhata.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Villarreal CF

@VillarrealCF
¡Última sesión antes del #ValenciaVillarreal 🏃‍♂️!


Villarrealilta on loukkaantuneena hieman isompi lista pelaajia. Vicente Iborran kausi on ohi ja Alberto Moreno, Francis Coquelin, Rubén Peña ja Yéremi Pino ovat ainakin perjantaina sivussa. Mario Gaspar sen sijaan on viimein kunnossa ja Paco Alcácer vaikuttaisi myös olevan pelikuntoinen, mikä on Unai Emerylle mahtava uutinen.

Pacon myötä Keltaisella Sukellusveneellä tulivoimamittari huutaa taas punaisella – Gerard Morenon kanssa on potentiaalia tehdä paljonkin vahinkoa. Villarrealin formi ei ole kaksinen, mutta luotetaan tässä kohtaa Marion ja Pacon antavan joukkueelle paljon kaivattua henkistä ja totta kai myös pelillistä nostetta. Vieraiden kerroin on pelattava.

Ei vielä tiliä ComeOnilla? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna makoisa korotettu kerroin Manchesterin derbyyn!