la 18.05. klo 17:15

Valladolid - Valencia

Valencian koko kauden tärkein ottelu!

Huikea La Liga -kausi huipentuu viikonloppuna, kun pelataan päätöskierros. Valladolidin vieraaksi saapuu Mestarien liiga -paikassa kiinni oleva Valencia. Isännät onnistuivat viime kierroksen voitolla Rayo Vallecanosta säilyttämään paikkansa ensi kauden La Ligassa.

Kotijoukkue onnistui kauden tavoitteessaan, mikä oli pysyä Espanjan korkeimmalla sarjatasolla. Ryhmä on ollut puolustussuuntaan erittäin hyvä lähes koko kauden ajan ja on päästänyt 49 maalia, mikä ei ole huono lukema ottaen huomioon kuinka vaikeaa kautta sille povattiin.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Isäntien suurena murheena on ollut hyökkäyspelaaminen, mikä on ollut todella vaikeata. Tästä hyvänä esimerkkinä on vaivaiset 32 tehtyä maalia, mikä on kaikista joukkueista alhaisin lukema Espanjan pääsarjassa. Viime aikoina on Valladolidin maalinteko kulkenut paremmin, sillä maaleja on syntynyt pakon edessä riittävästi, jotta tarvittavia pisteitä on kairattu kamppailuista.

Vierasjoukkue voitolla pelaa varmasti ensi kaudella himoitussa Mestarien liigassa. Tasapeli voi riittää, mikäli tasapisteissä oleva Getafe pelaa tasan tai häviää päätöskierroksella. Valencialla on ollut todella raskaat, mutta elintärkeät viikot takana. Vaikka Eurooppa-liigan -finaalipaikka jäikin haaveeksi, La Ligassa neljän parhaan joukkoon selviytyminen on ryhmälle kaikki kaikessa.

Ottelussa vierailla on valtavat panokset pelissä toisin kuin kotijoukkueella, joka voi pelata rennosti sarjapaikan ollessa varma. Luotetaan, että ottelusta tulee vähämaalinen Valencian näytös, joten pelataan vähämaalisuutta maltillisella panoksella (ottelussa alle 2,5 maalia).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>