la 17.08. klo 22:00

Villareal - Granada

Kesyttääkö Villareal sarjanousijan La Liga -kauden avauksessa?

La Liga -kauden avauskierroksella viime kaudella rajusti alisuorittanut Villareal kohtaa sarjanousija Granadan.

Villareal joutui taistelemaan viime kaudella tosissaan sarjapaikasta, eikä se onnistunut täyttämään alkuunkaan ryhmälle asetettuja odotuksia. Villareal menetti kaiken lisäksi kesän siirtoikkunassa keskikentän rytmittäjän Pablo Fornalsin West Hamiin, mikä on valtava menetys. Victor Ruiz lähti Besiktasiin, mikä on myös jonkinlainen menetys, vaikka viime kaudella Ruizin vastuu väheni selvästi, eikä hänestä saatu enää parasta hyötyä puolustuksessa irti.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Villarealin jo entisestään vahva puolustus on parantunut entisestään. Liverpoolista hankittu Alberto Moreno ja Napolista värvätty kokenut Raul Albiol tuovat kaivattua johtajuutta ja laatua lisää.

Granada onnistui pelaamaan Segundassa vahvan kauden monella tapaa ja nousi ansaitusti Espanjan pääsarjatasolle parin vuoden tauon jälkeen. Granadan puolustus oli viime kaudella Segundan paras, eikä hyökkäyksessäkään ollut moitittavaa. Joukkue ei ollut riippuvainen kenestäkään yhdestä pelaajasta liikaa vaan oli nimenomaan loistava joukkueena. Tulevalla kaudella täytyy onnistua vähintään yhtä hienosti, mikäli sarjapaikka halutaan säilyttää.

Ottelusta on lupa odottaa Villarealin hallintaa, mutta läpihuutojuttu tämä ei välttämättä ole siitäkään huolimatta. Granada tulee puolustamaan tiukasti ja yrittäen iskeä vastaan, kun paikka tulee. Kumpikaan joukkue ei normaalisti maaleilla mässäile, eikä olisi ihme, jos tälläkin kertaa olisi luvassa vähämaalinen taisto. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi ottelun vähämaalisuus (ottelussa tulee alle 2,5 maalia) ja toisena pelivalintana kokeillaan sitä, että Granada ei onnistu maalinteossa kertaakaan (Granada tekee ottelussa alle 0,5 maalia).

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>