CoD ma 27.06. klo 01:00

LA Thieves - Atlanta FaZe

Millaisella ryminällä FaZe tulee uudelle Stagelle jälleen yhden Major-pettymyksen jälkeen?

Viikonloppu päätetään todellisella huippumatsilla, kun LA Thieves kohtaa Atlanta FaZen. Thievesiä ei aivan kärkijoukkueeksi voi tällä hetkellä sanoa, mutta laadukas rosteri ja ajoittain nähdyt väläytykset tarjoaa FaZelle todella kovan haasteen. Odotukset on markkinaa selvästi tasaisemmassa taistossa ja siispä vedot päästään hakemaan altavastaajan kautta.

Thieves ei ole oikeastaan missään vaiheessa kautta päässyt aivan huipulle, vaikka avaimet siihen kyllä löytyy. Kolmas Stage oli tulosten osalta iso pettymys, mutta Majoreilla joukkue paransi, vaikka seinä lopulta tulikin vastaan Toronto Ultraa vastaan. Respawnit ja varsinkin hardpoint on ollut Thievesin vahvin pelimuoto, mutta myös isosti yskähdellyt search and destroy on parantunut selvästi. Uusi Stage alkoi vahvasti 3-0-voitolla Boston Breachia vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

FaZe on kerättyjen pisteiden osalta sarjan ykkönen, mutta se tärkein, eli Majorin voitto puuttuu edelleen. Kaikilla kolmella Stagella FaZe on taistellut tiensä Majoreiden finaaliin, mutta jokaisella kerralla on ollut tyytyminen toiseen sijaan. Selkeät heikkoudet puuttuu ja jokaisen heikon kartan jälkeen FaZe tulee lähes poikkeuksetta valtavalla ryminällä uuteen karttaan, joten FaZen kaatamiseen vaaditaan todella onnistunut suoritus. Hyvän alun saadessaa Thieves pystyy vastaamaan FaZen tulivoimaan, mutta Celliumin pysäyttämiseen ei ole moni joukkue pystynyt.

Vaikka FaZen ennakkosuosikin asemaa ei voi kiistää, on Thievesillä saumat vähintäänkin pitää matsi tasaisena. Thives oli ensimmäisessä ottelussa vakuuttava, kun puolestaan FaZella on hieman taukoa alla ja nykyinen vire jää nähtäväksi. Mitään valtavan iso betsiä ei enää nykyisillä kertoimilla päästä poimimaan, mutta maltillinen veto Thievesin lopulliselle voitolle on paikallaan 3,60 kertoimella. Lisäksi Thievesin menestystä ensimmäisessä kartassa, eli hardpointissa kannattaa harkita.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa