CoD pe 06.05. klo 22:00

LA Thieves - London Royal Ravens

Londonin voitto maistuu pahasti ailahtelevaa Thievesiä vastaan!

CoDin puolella Pro-Am turnaus jatkuu perjantaina. Kyseessä on siis turnaus, jossa normaalit 12 pääsarjajoukkuetta saavat seurakseen neljä amatööritason joukkuetta. Tässä kohtaa perehdytään kuitenkin niin sanottuun normaaliin otteluun, jossa kohtaavat LA Thieves ja London Royal Ravens.

Thieves on ollut jo tovin todella vaikeassa kierteessä eikä joukkue tahdo saada lähellekään kaikkea irti yksilötasolla ja lisäksi joukkuepelaaminen takkuaa. Nyt alla on pitkä tauko, mutta paluu tositoimiin oli suorastaan katastrofaalinen, kun NY Sublinersilta tuli takkiin lukemin 0-3. Respawnit, eli hardpoint ja control meni varsin selkeästi Sublinersin eduksi ja search and destroyssa Thieves onnistui 5-0 johtoasemasta häviämään kartan 5-6. Kyseinen tappio pyörii varmasti vielä pitkään mielessä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Londonilla puolestaan ainakin tämän turnauksen ajaksi Harry tulee korvaamaan Gismon. Harry tuli vakuuttavasti kuvioihin Londonin voittaessa avausottelussa Team Warin lukemin 3-1. Vastassa oli toki amatööri joukkue, mutta hyvä esitys Londonilta joka tapauksessa. War vei search and destroyn tiukasti lukemin 6-5, mutta nimenomaan kyseinen pelimuoto on se, jossa heikommat joukkueet voivat päästä yllättämään, sillä heidän taktiikat ovat heikommin tiedossa.

Londonilla vaihtopelaajan käyttäminen lisää jonkin verran kysymysmerkkejä, mutta Harry näytti kykynsä ensimmäisessä ottelussa ja lisäksi kauden edetessä joukkueiden yleinen tasoero on kasvanut suuresti Londonin suuntaan. Vaikka London ei hurjan alun jälkeen ole niin paljo päässyt eteenpäin, on Thieves tullut ryminällä alas. Uhmapelaajien papereissa London on todella selvä suosikki tuuliajolla olevaa Thievesiä vastaan ja 1,65 kerroin Londonin voitolle poimitaan lapulle.

10 euroa pelirahaa