CoD ma 14.03. klo 00:00

LA Thieves - OpTic Texas

Vaikka vastassa on sarjan paras joukkue, on Thieves kertoimiaan parempi!

CoDin osalta viikonloppu kruunataan todellisella huippumatsilla, kun LA Thieves ja ensimmäisen Majorin voittanut OpTic Texas asettuu vastakkain. Thievesillä on lauantailta heikko matsi alla, jossa Uhmapelaajat pääsi lunastamaan iskemällä Thievesiä vastaan, mutta näillä kertoimilla on aika vaihtaa puolta. OpTic on tällä hetkellä sarjan paras joukkue, mutta silti voitettavissa.

Thievesin matka Majorilla katkesi Atlanta FaZea vastaan, vaikka se pääsikin jo 2-0 johtoasemaan. Toinen Stage alkoi myös yskähdellen, kun London Royal Ravens kuritti Thievesiä tylysti lukemin 3-0. Lisäksi Thieves pääsi pelaamaan parasta karttaansa Gavutua kahdesti. Kyseinen kartta nähdään todennäköisesti myös OpTicia vastaan, mikä on eilisestä huolimatta Thievesin kannalta iso plussa. Search and destroyssa tulee olemaan suurimmat haasteet, sillä OpTic on kyseisessä pelimuodossa parantanut valtavasti.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

OpTicin kausi alkoi tasaisten tappioiden merkeissä, mutta sittemmin tiedossa olleesta potentiaalista on todellakin saatu paljon irti. Majorilla loppua kohden meno oli fantastista ja ennen kaikkea 0-2 tappioasemasta nouseminen FaZea vastaan antoi hyvän pohjan lopuille otteluille. Suurin kysymys kuuluukin pystyykö OpTic jatkamaan loistoa? Taitotaso on pilvissä, mutta tasaisuudesta ei ole vielä varmuutta. Jos Thieves saa pääsee alussa niskan päälle, tulee OpTic olemaan vaikeuksissa eikä sillä ole nyt hurraavaa kotiyleisöä tukena.

OpTic on painettu kovalla kädellä jättisuosikiksi, jota Uhmapelaajat ei täysin osta. Thieves on hardpointissa edelleen sarjan parhaimmistoa, ellei jopa paras eikä sitä vielä eilinen tappio muuta. Yksilötasolla löytyy hyviä pelaajia search and destroyhin, mutta yhtenäisyys on vielä kateissa. Thievesin +1,5 tasoitus poimitaan pois kuleksimasta, mutta kertoimia kannattaa pitää silmällä, sillä eiliseen esitykseen helposti ylireagoidaan ja sen myötä kerroin voi nousta entisestään.

10 euroa pelirahaa