CoD su 08.05. klo 23:30

LA Thieves - OpTic Texas

OpTicia ei vaihtopelaaja hidasta! Thievesillä on yksi selkeä heikkous ja siihen isketään kiinni!

CoDin osalta Pro-Am turnaus laitetaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pakettiin ja jäljellä on enää neljä joukkuetta. Illan toisessa ottelussa kohtaavat isosti ailahdellut LA Thieves ja vaihtopelaajan kanssa pelaava tähtijoukkue OpTic Texas. OpTic olisi normaalissa tilanteessa valtava suosikki, mutta vaihtopelaajan käyttäminen tasoittaa hieman tilannetta.

Thieves on tällä hetkellä todella sekalainen joukkue. Potentiaalia on valtavasti, mutta peliesitykset vaihtelee todella laajalla säteellä. Alla oli jo heikko jakso ennen turnausta ja vielä avausottelussa tuli turpaan lukemin 0-3, mutta sen jälkeen joukkue on näyttänyt paremmalta. Viimeisimmässä ottelussa Thieves pudotti Boston Breachin lukemin 3-1. Ennen kaikkea search and destroyn voitto Bostonia vastaan oli kova suoritus, joka onnistui pitkälti Octanen huikean esityksen ansiosta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

OpTic on tällä kaudella vihdoin saanut taas joukkueen potentiaalin näkymään tuloksissa. Joukkue on ajanut Atlanta FaZen ohi ja kyseessä on sarjan paras jengi. Tässä turnauksessa iLLeY on sivussa ja hänet korvaa General. Viimeisimmässä ottelussa tuli vastaan nimenomaan FaZe ja vaihtopelaajan kanssa OpTic lähti selvänä altavastaajana taistoon, mutta niin vain joukkue taisteli voittoon lukemin 3-2. Suuressa roolissa oli search and destroy, jossa FaZen kaataminen kaksi kertaa samassa matsissa on aina kova suoritus – varsinkin kun iLLeY on normaalisti kyseisessä pelimuodossa isossa roolissa.

Search and destroy on edelleen Thievesin suurin kysymysmerkki. Kyseinen pelimuoto on mennyt OpTicilla valtavasti eteenpäin alkukaudesta, kun puolestaan Thieves on monesti onnistunut tuhlaamaan loistavia tilaisuuksia ja varsinkin avaustappojen hyödyntäminen tuottaa ajoittain aivan liikaa ongelmia. Vaikka Thieves on parissa edellisessä ottelussa parantanut otteita, on OpTic Uhmapelaajien papereissa valtava suosikki search and destroyssa. OpTicin toisen kartan voitto on illan maistuvin kohde!

10 euroa pelirahaa