CoD su 03.07. klo 23:30

LA Thieves - Paris Legion

Paris Legionin vaikeuksille ei näy loppua! Thieves kannattaa poimia lapulle jo hyvissä ajoin!

CoDin neljännen Stagen karsinnat jatkuu viikonloppuna ja sunnuntaina pelattavaan LA Thievesin ja Paris Legionin väliseen taistoon on sen verran maukkaita kertoimia tarjolla, että vedot kannattaa iskeä jo hyvissä ajoin. Vielä ennen kyseistä ottelua Paris kohtaa OpTic Texasin ja todennäköisesti takkiin tulee rumasti, joten kertoimet voi tulla selvästi alas pelipäivänä.

LA Thieves on ollut laadukas joukkue läpi kauden, mutta murtautuminen aivan huipulle on jäänyt puolitiehen. Stagen avausottelussa Thieves murskasi Boston Breachin lukemin 3-0, mutta seuraavassa taistossa kärkijoukkueisiin kuuluva Atlanta FaZe oli vahvemin lukemin 3-2. Thieves on ollut respawneissa ja ennen kaikkea hardpointissa vahva ja lisäksi alkuun heikosti toiminut search and destroy on kehittynyt, vaikka FaZea vastaan Thieves jäikin tylysti ilman yhtään kierrosvoittoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Parisin kausi on jälleen kerran ollut pettymys ja tällä hetkellä tavoitteena on ainoastaan löytää sopivia pelaajia ensi kautta ajatellen. Surkeasti toimineesta SMG-duosta Jimbo sai vielä jatkaa, mutta Johnin tilalle hankittiin Johnny. Vaikka Seattle Surge oli uudistuneelle nelikolle tällä hetkellä kenties kovin mahdollinen vastus, ei harjoituksista kuuluneista hyvistä otteista ollut tietoakaan. Thieves toki on vastustajana helpompi, mutta yksikin karttavoitto tulee olemaan tiukassa.

Vetojen osalta puhdas voitto Thivesille maistuu hyvin. Search and destroyssa voisi olla Parisin paikka yllättää, mutta siihenkin Thieves lähtee selvänä ennakkosuosikkina. Mikäli Thieves sen hoitaa, tulee 3-0 olemaan lähellä. Vaikka Parisin puolelta Temp voi yksilötasolla laittaa vastaan, on Thieves joukkueena monta askelta edellä eikä Paris pysty edes karttavalikoimasta löytämään itselleen etua.

10 euroa pelirahaa