Korisliiga ti 27.12. klo 18:30

Lahti Basket - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Umpisurkea isäntä vahvistuu – korimääriä ei saada aivan suoraan tilastoista tähän matsiin!

Myös korisväki on kinkkunsa syönyt ja tiistaina ensimmäiset gladiaattorit palaavat parketille Lahdessa. Kammottavan huonoa runia vetävä Lahti Basketball saa keskikastin KTP:n kylään. Lahden pohjakosketus tapahtui ennen joulua, kun myös sarjajumbo Korihait pisti rokukaupungin miehet täysin maanrakoon ilman avainpelaajaansa. Myös KTP joutui joulutauolle tappion kärsineenä.

Lahdessa reagoitiin surkeisiin tuloksiin, ja ennen joulutaukoa rinkiin liittyi jo viime kaudella tutuksi tullut laituri Chris Clarke. Monipuolinen pelaaja tuo varmasti ryhtiä ja lisää työkaluja lahtelaisten peliin. Syytä joukkueen olisikin ryhdistäytyä, sillä kausi on menossa tällä meiningillä täysin plörinäksi. Uusikaupungissa kaikki heittoprosentit olivat huonoja, ja tämä on varmasti pantu Lahdessa merkille.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Lahti Basketball

@lahtibasketball
Yes, I’m back!

Chris Clarken paluu @LahtiEnergia -areenan parketille tapahtuu huomenna, kun vieraaksi saapuu @KTP_Basket

OP Päijät-Hämeen otteluennakko luettavissa lahtibasketball.fi

#lahtibasketball
#korisliiga

KTP:llä on heitto sen sijaan pudonnut mainiosti koko kauden mittakaavassa, vaikkakin vieraspeli BC Nokiaa vastaan oli siinä suhteessa sanomista kahden pisteen heitoissa. Siinä ottelussa jäätiinkin erityisen mataliin pisteisiin koko kauteen peilaten. Heikkoudet ovat liittyneet eniten levypalloihin, ja vauhdikasta koripalloa pelaava joukkue ailahtelee kovasti. Vierailla on muutamia epävarmoja tapauksia tiistain peliin.

Tilastoista johdettu korkea totals-linja tuntuu tällä erää liioittelulta. KTP:kään ei ole vieraissa aivan yhtä hyvä scoraamaan kuin kotona. Niinpä otetaan medium-veto korkeintaan 179 pisteestä – uudet asiakkaat voivat tehdä sen Galaksinolla ja nauttia hyvän betsin lisäksi eduista. Lue alta lisää!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ underille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 179,5 pts 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.