Veikkausliiga ma 07.08. klo 18:00

Lahti - Honka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lahti ei vakuuta pätkän vertaa! Viekö siirtoikkunassa vahvistunut espoolaisvieras pisteet maanantaina?

Veikkausliigan toiseksi viimeistä sijaa miehittävä FC Lahti isännöi maanantaina Honkaa Lahden Hiihtostadionilla. Vesa Vasaran luotsaama vierasjoukkue on kuudentena ja alaloppusarjan puolelle on vain yksi ainoa piste matkaa, joten kummassakin leirissä pisteet tulisivat tarpeeseen. Honka nappasi viime kierroksella upean voiton AC Oulusta ja Vasaran suojatit ilman muuta suosikkina lähtevät peliin myös maanantaina.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit lunastaa 30 egen ilmaisvedon!

Mikko Mannilan ohjajstamalla Lahdella pisteet tuntuisivat nyt olevan todella tiukassa. Viikko takaperin saatiin Hakan vieraana raavittua tasapeli, mutta tätä ennen tuli pataan IFK Mariehamnilta. Komea HJK-vierasvoitto alkaa olla tässä vaiheessa enää etäinen muisto – pisteitä tarvitaan yksinkertaisesti tiheämpään tahtiin, sillä muuten putoamispeikko alkaa repiä Mustia Kuhnureita kohti Ykköstä.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Tässä vielä sunnuntain AC Oulu-ottelun maalit paketoituna yhteen kasaan!

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga


Lahdelta on sivussa yhä Lassi Järvenpää, Julius Tauriainen ja todennäköisesti myös Pablo Andrade ja Loorents Hertsi. Leon Krekovic oli maanantain Haka-pelistä myös sivussa. Hongalta puuttuu pitkäaikaispotilas Jerry Voutilainen sekä Kevin Jansen. Sivussa voivat olla myös Henri Aalto ja Dario Naamo. Uusista hankinnoista voidaan odotella jo kentälle koko katrasta eli Michael López, Juhani Ojala ja Johannes Wurtz voivat tehdä debyyttinsä.

Maanantain koitokseen otetaan kupongille Honkaa 1X2-markkinassa. Pelaajatilanne Vasaran rosterissa on nyt kelvollinen ja jos hyökkäyspäässä López päästettäisiin jo irti, olisi joukkueessa viimein uhkaa myös ysipaikalla. Lahti ei vakuuta pätkääkään.

Hellurei! Nappaa Hongan avulla ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Honka” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.