ma 03.05. klo 18:30

Lahti - Inter

Muhiiko ”Hiihtiksen” illassa yllätys?

Lahti aloittaa Veikkausliigakautensa hyväkuntoisella Hiihtostadionin nurmella – vastaan asettuu jo kolme pistettä kerännyt Turun Inter. Lahdessa kävi off-seasonilla ovi ja kovia pelimiehiä matkasi muualle. Korvaajat olivat kuitenkin kenties jopa vielä kovemmat, joten jännittävistä lähtökohdista Lahti pääsee uuteen kauteen. Yllätys muhii ilmassa heti avausottelussa!

Ilir Zeneli joutuu avausotteluun ilman Mikko Viitikkoa, Viljami Isotaloa, Pyry Lampista sekä Daniel Koskipaloa. Topparin tontilla luutiva Viitikko on näistä selvästi merkittävin poissaolo. Interiltä on huhupuheiden mukaan sivussa Arttu Hoskonen ja Alejandro Sanz – turkulaisjoukkueen mediaosasto on tämän osalta pitänyt mykkäkoulua.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPĂ„Ă„ KYYTIIN

Inter avasi kautensa KuPSia vastaan Turussa ja vahva esitys poiki kolme pistettä. Lahdella on alla vasta treenipelejä, mutta tekeminen on niissä ollut erityisen vakuuttavaa. Keskikentän keskustaan Hongasta tullut Javi Hervás ja vasemman laidan Jasin Assehnoun vetelevät tällä kaudella Lahden pelillisistä langoista ja katseet on syytä kiinnittää tähän kaksikkoon myös tänään.

Lahden kertoimet ovat näin ottelupäivän aamuna jo kovassa laskussa, mutta vielä ehtii mukaan talkoisiin. Otetaan kupongille suoraa kotivoittoa. Lahti voi tällä kaudella hyvinkin yllättää ja nousta taistelemaan jopa mitaleista. Illan matsin lähtökohtiin peilaten 3,60 on yksinkertaisesti liikaa.