Veikkausliiga la 01.07. klo 19:00

Lahti - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ottaako KuPS vahingon takaisin? Lahti on vaarassa jäädä kuopiolaisten jyrän alle!

Kymmenettä sijaa Veikkausliigassa miehittävä FC Lahti saa vieraita lauantaina sarjan terävimmästä kärjestä, kun tiistaina IFK Mariehamnille shokkitappion kokenut KuPS saapuu ”Hiihtikselle.” Ottelu on etukäteen melko selkeä vierasvoitto.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Lahdelta on ilmeisesti sivussa lauantaina vielä Pablo Andrade sekä Marius Könkkölä pitkäaikaispotilas Lassi Järvenpään ohella. Marin Ljubic oli penkillä tiistain KTP-tappiossa ja kroatialaisveskarin voisi kuvitella jo palaavan avaukseen. Bubacar Djalón tilanne on vielä auki. Arian Kabashi kärsii pelikieltoa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Veikkausliigakausi jatkuu huomenna Lahdessa

🆚 FC Lahti - KuPS
🕰️ LA 1.7. kello 19:00
🏟️ Lahden Stadion
📺 YLE TV2

📰 Otteluennakko:
kups.fi/veikkausliigan…

#banzai #KuPS #Veikkausliiga


KuPS pääsee mitä ilmeisimmin koko lailla parhaalla poppoolla lauantaihin. Siirtomarkkinoilla on ilmeisesti kärkipelaaja hakusessa, mikä onkin hyvä idea. Gabriel Bispo on pelannut piikissä pitkälti koko kauden ja kun kyseessä ei ole varsinainen kärki, annetaan tässä väkisinkin tasoitusta. Kokonaisuudessaan KuPS on mestarikandidaatti, mutta jos tämän rako rosterissa saadaan vielä täytettyä voidaan Kuopiossa hyvin nostella kannua syksyllä.

Lapulle lähdetään napsimaan kuopiolaisia ja tyydytään tällä kertaa suoraan vierasvoittoon. Lahti on lähellä Veikkausliigan heikointa nippua ja poissaolojakin Mikko Mannilalla yhä piisaa. KuPSilla on hampaankolossa takuulla tiistailta, kun ennalta helposta kotipelistä tehtiin itselle kovin vaikea. Eiköhän Jani Honkavaaran suojatit ota nyt vahingon takaisin korkojen kera.