ma 27.05. klo 18:00

Lahti - SJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tylsyttääkö laadukkaasti puolustava SJK Veikkausliigan surkeimman hyökkäyksen?

Varsin mukiinmenevän alkukauden pelannut SJK kohtaa maanantaina vieraissa FC Lahden. Toni Lindbergin käskyttämä Mustat Kuhnurit on toistaiseksi tehnyt Veikkausliigassa vaivaiset viisi osumaa, mutta kun omissakaan ei ole kamalasti kolissut, on tilanne sarjataulukossa siedettävä. Nyt Lahdella on alla neljä pongoa kahdesta ottelusta ja tämän varaan kehtaa rakentaa.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit pelata underia ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

SJK:kaan ei ole odotuksiin nähden maaleilla vielä juhlinut, joskin Interiä vastaan iskettiin komea esitys tiskiin viimeisimmässä pelissä Seinäjoella. Tästä ottelusta onkin jo kulunut aikaa kymmenen päivää, joten Toni Lehtisen suojateilla ei ainakaan rasitukseen pitäisi maanantain urakka kaatua.

FC Lahti

@FCLahti1996
FC Lahti saa Hiihtikselle huomenna vieraakseen SJK:n. Seinäjokiset ovat olleet Lahdelle mieluisa vastus, joten jatkuuko pisteputki myös huomenna?

Lue otteluennakko tästä: fclahti.fi/uutiset/ottelu…

#FCLahti #Veikkausliiga #LAHSJK #Lahti


Topias Inkinen ja Daniel Koskipalo ovat Lahden ainoat varmat poissaolijat, mutta kaksikon ohella rosterissa on myös muutama kysymysmerkki. Pablo Andrade palaa näillä näkymin viimein kokoonpanoon. SJK:lta Otto Kemppainen lienee pian pelikunnossa, mutta varmaa tietoa paluuajankohdasta ei ole.

Lahti on muokannut viime otteluissa hieman pelisapluunaansa ja tulosta ja maalejakin on saatu. Ei tämä kuitenkaan sitä tosiasiaa poista, että maanantain matsissa on vastakkain kaksi pienimaalista joukkuetta, joiden kohtaaminen ei välttämättä merkittäviä hyökkäävän futiksen hienouksia meille katsojille tarjoa. Undereihin on syytä tarrata näillä kertoimilla!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto alle 2,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.