La Liga su 02.09. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Levante – Valencia | Paikallisvääntö viikonlopun kovana pelipalana!

Yksi jalkapalloviikonlopun mielenkiintoisimmista pelikohteista löytyy Espanjan La Ligasta. Sunnuntaina tunteikkaassa paikallisottelussa toisistaan mittaa ottavat rakkaat viholliset Levante ja Valencia.
Valencialla on kauden kahdesta ensimmäisestä ottelustaan alla tappio ja tasapeli. Tappion se kärsi edellisviikonloppuna Espanyolia vastaan vieraskentällä. Kauden avausottelussaan se taisteli Atleticoa vastaan 1-1 tasapelin kotikentällään.
Levanten kausi puolestaan alkoi vahvalla 0-3 vierasvoitolla Real Betiksestä, mutta seuraavalla kierroksella tulikin kylmä suihku niskaan, kun Celta Vigo naarasi vierasvoiton Levanten kotiottelusta loppunumeroin 1-2.
Poissaoloja joukkueilla on jonkin verran. Valencialta varmuudella sivussa on ranskalaiskeskikenttä Geffrey Kondobia. Myös avauksen puolustaja Ezequiel Garay saattaa olla sivussa, hän kärsii lievästä loukkaantumisesta. Niin ikään ranskalainen keskikenttäpelaaja Francis Coquelin saattaa olla yhä sivussa Valencian miehistöstä.
Levantelta sivussa on pitkäaikaispotilas Armando Sadiku, joka on pelannut edellisen kerran toukokuussa. Myös nuori ghanalaishyökkääjä Emmanuel Boateng on tiettävästi yhä sivussa. Esteban Saveljich on sivussa ja tuskin mahtuisi kunnossakaan kokoonpanoon. Hänelläkin vaivat ovat kestäneet jo pitkään. Myös Moses Simon on todennäköisesti kykenemätön pelaamaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Paikalliskamppailut Valencian ja Levanten välillä ovat mielenkiintoista seurattavaa, perinteikkäät joukkueet kohtasivat viime kaudella LaLigassa kahteen otteeseen. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1 lukemiin, mutta toisessa Valencia osoitti suuruutensa Levanteen peilattuna ja kaapi 3-1 voiton.
Levantella näkyi viimeisimmässä ottelussa vahvasti varman viimeistelijän puute. Se sai lukuisista paikoistaan huolimatta pallon osoitteeseen ainoastaan kertaalleen. Valencialla on takuulla jäänyt jotain hampaankoloon viime viikonlopun tapahtumista. Se tulee otteluun ryminällä.
Levanten ja Valencian isoveli-pikkuveliasetelma näyttäytyy sunnuntain kamppailussa vahvana. Valencia osoitti kauden avauksessa, mihin joukkue pystyy. Se olisi jopa voinut kaataa yhden koko liigan kärkisuosikeista.
Paikallisottelu aikaansaa molemmille joukkueille vahvan tunnetilan jo ennen ottelua. Jos Valencia onnistuu käyttämään tunnetilansa hyödyksi ja ulosmittaamaan sen kentällä samaan tapaan kuin kauden avauksessa, on Levante paperia sen käsittelyssä.
Aloituspotku sunnuntaina jo kello 13!