su 10.06. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

LaLiga – Nousukarsinnat: Gijon – Valladolid | Kotijoukkue vahvoilla

Gijon ja Valladolid kohtaavat nousukarsintojen välierän toisessa ottelussa, tällä kertaa Gijonin kotinurmella. Ensimmäinen ottelu päättyi 3-1 Valladolidin hyväksi, joten Gijonin on petrattava tähän otteluun mikäli mielivät edetä karsintojen finaaliin Numanciaa vastaan kamppailemaan LaLigaan noususta.
Gijon on loistava kotijoukkue, viimeisestä 12:sta kotikentällä pelaamastaan ottelusta se on voittanut 11 ja hävinnyt vain yhden. Huomionarvoista on se, että Gijonin verkko on heilunut näissä otteluissa vain 8 kertaa, joten maaleja ei tällä kentällä ole vierailijoiden helppo tehdä. Gijon ehkä vähän epäansaitusti hävisi viime ottelun 3-1, sillä paikkoja oli paljon parempaan tulokseen, mutta Valladolid oli kotikentällään kliinisempi. Tänään sopii odottaa onnistumisia koko Gijonin vaaralliselta hyökkäystriolta, johon kuuluvat Michael Santos, Jony sekä Carlos Carmona.
Valladolid on ollut viime aikoina vieraissa melko vaisu: 3 voittoa, 3 tasapeliä, 4 häviötä. Joukkueesta löytyy pääsarjan maalikuninkuuden 33:lla maalilla voittanut Jaime Costa, joten kliinistä maalintekijää ei joukkueelta puutu. Joukkueen heikkous on puolustuksessa, jonka epävarmuuteen Gijon varmasti tänään iskeekin kovaa kiinni. Valladolid teki toiseksi eniten maaleja vieraissa tämän kauden pääsarjassa.
Gijon on materiaaliltaan paljon parempi ja se tulee varmasti esille tässä ”Tulos tai ulos”-ottelussa. Kotietu on niin tärkeä aspekti tässä ottelussa, ettei Gijonin voittokertoimia vain voi sivuuttaa. Gijon tulee antamaan kaikkensa kotikentällä fanien edessä, ja vaikka Gijon ei tästä jatkoon etenisi, voiton se silti nappaa illan ottelusta. Ottelusta voi revetä melkoinen maalijuhla kun Gijon joutuu hyökkäämään ja Valladolid sen myötä pääsee vastahyökkäyksiin, joten over-vedot kelpaavat lapulle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ