pe 10.07. klo 23:00

Real Madrid - Alaves

Real Madridin mestaruusjuna höyryää eteenpäin puolustuksen poissaoloista huolimatta – selkeä markkinatoppi tarjoaa arvoa

La Ligan myöhäisessä ottelussa tänään koittaa kotijoukkue Real Madrid ottaa askeleen lähemmäs kohti mestaruutta, kun Deportivo Alaves saapuu kylään.

Real Madrid lähtee otteluun hieman uusitulla alakerralla, sillä Sergio Ramos ja Dani Carvajal ovat pelikiellossa. Nacho Fernandez ja Marcelo ovat niin ikään loukkaantuneena, joten alakerrassa nähdään Eder Militao sekä Lucaz Vazquez. Positiivisella puolella Eden Hazard ja Vinicius Junior ovat saatavilla tähän otteluun.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Alavesilla ovat isojen minuuttien pelaajista sivussa maalivahti Fernando Pacheco sekä vasen laitapuolustaja Ruben Duarte. Alaves paluu koronatauon jälkeen on ollut todella mollivoittoinen ja ainoa voitto on Real Sociedadista. Tilillä on kuusi tappiota seitsemästä ottelusta ja maaleja on tullut tilille ainoastaan kolme. Omissa on verkko heilunut 14 kertaa. Vielä enemmän huolestuttavaa on, että seitsemään peliin on joukkue ainoastaan onnistunut luomaan kuusi isoa tonttia.

Vaikka Realin puolustus on repaloinen, niin on suhteellisen epätodennäköistä, että Alaves tekee maalin. Tämän takia pelivalinnaksi maistuu Real Madrid -1 EH vedolla. Eli käytännössä AH -1.5 tai kahden maalin voitto. Tämä johtuen siitä, että Coolbet tarjoaa todella maistuvia kertoimia vedolle, mitkä ovat paremmat kuin missään AH vedossa. Rohkea näkemys toisin sanoen ja selkeä markkinatoppi, mikä kelpaa vallan mainiosti.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>

Kertoimet ottelulleReal Madrid - Deportivo Alaves10.07.2020