Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder

ke 17.04. Klo 05:35

Saako Thunder heittopelinsä uomiin kakkosottelussa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Todella kuuman ja tasaisen ensimmäisen ottelun vääntäneet Portland Trail Blazers ja Oklahoma City Thunder kohtaavat uudelleen heti tiistaina. Ensimmäisen ottelun niukasti voittanut Portland on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki myös toisessa ottelussa.

Pahasti heittonsa kanssa takkuillut Oklahoma onnistui kaikesta huolimatta pitämään ottelun hyvin tasaisena aina viimeisille minuuteille asti. 33:sta kolmen pisteen heitosta vain viisi sisään nakuttanut vierasjoukkue löytää syyn tappioon peiliin katsomalla. Suurin osa näistä oli vielä täysin avonaisia heittopaikkoja, joista NBA-pelaajat nakuttavan yleensä kovalla prosentilla heitot sisään.

Huippudiili: Lunasta NHL-lippis + pelirahaa!

Pienestä olkapäävammasta kärsinyt vierasjoukkueen tähtipelaaja Paul George pelasi ottelussa tukevat teippaukset olkapäässä, eikä näyttänyt olevan 100 prosenttisessa pelikunnossa. George puolusti kuitenkin ottelussa hyvin mallikkaasti Portlandin Damian Lillardia aina viimeiselle neljännekselle asti, jossa huipputaitava pelintekijä ratkaisi ottelun kotijoukkueelle.

Ottelu oli loppujen lopuksi todella tasainen vieraiden uskomattoman heikon heittopelin jälkeen – tämä on hieman huolestuttava asia Portlandin kannalta. Jos Thunderin avainpelaajat saavat heiton putoamaan samalla tavalla kuin runkosarjassa, kääntyy sarja vahvasti Oklahoman suuntaan.

Runkosarjassa loistavaa puolustuspeliä pelannut Thunder näytti tämän puolen olevan yhä hallussa. Portlandin tasoisen kotijoukkueen pitäminen 104:ssä pisteessä on kova suoritus, varsinkin kun ottaa huomioon että kotijoukkueen heittoprosenttikin oli vain 41.9.

Emme usko syvällä ja tasaisella materiaalilla operoivan Thunderin olevan yhtä heikko kaaren takaa toista ottelua putkeen, joten lapulle valitaan vierasjoukkueen voitto maistuvalla kertoimella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: