Kakkonen su 03.07. klo 16:00

LaPa - PKKU

LaPan matsku ei riitä!

Kakkosen A-lohkon jumbo LaPa isännöi sunnuntaina sarjakolmosta Keravalta: PKKU on ollut A-lohkon ehdoton yllättäjä tähän mennessä. Vähemmän yllättävää on sen sijaan lappeenrantalaisten huono menestys: joukkue lähti sarjaan hyvin vaatimattomalla materiaalilla, eikä hyväkään asenne ole korvannut laadullisia puutteita – lähtö Kolmoseen on tätä menoa lähellä.

LaPan hyvä tsemppi on tuonut tähän mennessä neljä pistettä, joten pelot huonoimmasta Kakkosen porukasta ikinä ovat täysin tuulesta temmattuja. On kuitenkin selvää, ettei menestystä voi tulla, kun päästettyjen maalien ottelukohtainen keskiarvo lähentelee neljää. LaPan painopiste taitaa olla muualla kuin edustusjalkapallossa, joten todennäköinen sarjasta putoaminen ei ole seuralle mikään katastrofi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

PKKU on kuulunut jo vuosia Kakkosen perusporukoihin, jolta ei ole odotettu sen kummempia mainetekoja. Niinpä sarjan suosikkien (JIPPO sekä Reipas) kaataminen peräkkäisissä otteluissa oli todella kova juttu. Hugo Toivonen on tykittänyt alkukaudella jo kahdeksan maalia, ja onkin yksi onnistumisten ruumiillistuma. Edellisessä ottelussa tuli selkeästi kuonoon Atlantikselta, joten Lappeenrantaan saapuu sisuuntunut sakki.

 

Joukkueiden tasoero on isohko, ja ilman asennevammaa keravalaiset ovat velvoitetut kaatamaan sarjajumbo. Vedoksi kelpaa se, että PKKU johtaa matsia puoliajalla, ja myös voittaa ottelun. BetTargetilta saa tälle kelpo kertoimen, ja myös matalan kynnyksen bonuksen, joka kannattaa ottaa pois kuljeksimasta.

10 euroa pelirahaa