Solvalla la 28.01. klo 14:45

T75-ravivihje - Lappee

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lappeesta isoa kalaa ideavarmalla – lue 75-vihjeet!

75-karuselli siirtyy tällä viikolla Lappeenrantaan, ja maan itäisellä kolkalla onkin ihan kelpo pääravit, vaikka joissain sarjoissa on pientä verenvähyyttä. Jutun juoni on tuttu: ohjelmassa on tukku divisioonakarsintoja, muttei mitään varsinaista isoa kilpailua. Loppuviikoksi luvataan pikkupakkasta, mikä helpottanee radanhoitoa huomattavasti.

Viime viikolla haksahdettiin jo ensimmäisessä piikkivalinnassa: rivimme tukipilari Wiliam Way otti aluksi komeasti keulat, mutta rulli laukalle, ja peli oli pelattu. Laukka on harvoin ravipelurin ystävä. Tämän viikon riviin saadaan kaksi piikkiä, joista toinen on ainakin torstain peliosuudella isomman kalan tuoja. Myös muita vähemmän pelattuja potinnostaja-ideoita löytyy mukaan hyvin. Rivi maksaa sellaisenaan peesattuna 57,60€.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ensimmäinen piikki puristellaan tikulle heti 75:n avauslähdössä. 6 She’s A Jedi on tullut tauolta ryminällä, ja divisioonien alapuolisessa lähdössä vastus on melkoisen sopiva. Ennuste on, että Seppo Markkula kiihdyttää heti aluksi keulaan, ja pitää johtopaikan maalipaalulle asti. Korealla taululla kilpaileva 2 Trapasso on menestynyt syksyllä helpoissa lähdöissä, eikä niissäkään ole ennen tauolle jääntiään voittanut.

Teivon Ravikeskus

@teivoteivo
6. lähdön voittoon She's A Jedi ja Seppo Markkula. Hevosen on kasvattanut Conloco II Oy. Hevosen omistaa ja hevosta valmentaa Minna Rampa, onnea!

#ravit

Toinen tukijalka tulee kuudennesta kohteesta, joka on kylmäveristen nousijadivisioona. Mitenkään väheksymättä enemmän pelattuja hevosia, 10 Siirin Veeti on reilun 10% kannatuksellaan tässä vaiheessa viikkoa kovassa alennusmyynnissä. Viimeksi Killerillä Iikka Nurmonen ajoi ruunalla huonoissa olosuhteissa aivan käsittämättömän kovan startin, ja samanlaisena muilla on Lappeessakin tekemistä. Prosentit tulevat varmasti nousemaan, mutta silti voidaan puhua ideavarmasta.

Kylmäveristen avoimessa sarjassa yritetään pärjätä kolmella suosikilla, mutta jos kukkaro kestää, niin 4 Veeran Poika parantaa, ja tulee ainakin jossain vaiheessa taas pärjäämään. Kolmannessa kohteessa puolestaan otetaan niin monta hevosta kuin budjetti antaa myöten. Tässä vaiheessa yli kahden kuukauden tauolta palaava 5 Alien Hill on ruksittu yli 50 prosenttia, mikä on jo hirvittävän paljon.

Neljännessä kohteessa suosikkikolmikon kanssa nostetaan mukaan lähes pelaamaton 3 Matteus Kevätön, joka ravatessaan voi hyvinkin riittää tässä. Viimeksi Killerillä rata oli vastaan, ja Henri Bollström päätti ajaa passiivisella taktiikalla. Viidennessä kohteessa 3 All Star Mint oli Jokimaalla huono, muttei yhden heikon esityksen perusteella vielä joudu hylätyksi. Kohteeseen otetaan hevosia vain eturivistä, sillä 10 Delightful Momentia ei tunneta kiertämishaluistaan, ja 12 Ashley Facen paikka on yönmusta.

Päätöskohteessa 5 Jacques Hyneman on alustavassa pelijakaumassa jäänyt lapsipuolen asemaan. Ruuna on epävarma ja ravaa kuin hirvi, mutta sisällä on valtava moottori. Tämä menijä otetaan siis mukaan kolmen suosikin kanssa. 2 Make a Wish H.C. ei ole kaikkein voitontahtoisin peli, mutta kunto sillä on tällä hetkellä hirmuinen. Koko rivi on siis seuraavanlainen:

I: 6 She’s A Jedi
II: 2, 6, 7
III: 4, 5, 7, 8, 9, 12
IV: 3, 5, 7, 8
V: 1, 3, 6, 8
VI: 10 Siirin Veeti
VII: 2, 5, 9, 10
Yht. 57,60€