ke 19.07. klo 21:30

Larne - HJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko HJK hyökkää laadukkaasti? Valmentajanvaihdos voi antaa Klubin hyökkäyspelaamiseen piristysruiskeen!

HJK puolustaa keskiviikkona niukkaa johtoasemaansa Larnen vieraana Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. HJK vei viime viikolla Bolt Arenalla kotipelin nimiinsä 1-0, mutta tämäkin oli jo liikaa seurajohdolle. Toni Korkeakunnas on Klubin uusi päävalmentaja ja ”Token” alaisuudessa pyritään saama uusia tuulia helsinkiläisten purjeisiin.

*25 euron ilmaisveto tarjolla! Tipsin lopussa on lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HJK:lla ei ole kovin mallikas pelaajatilanne keskiviikkona, kun Matti Peltola, Perparim Hetemaj ja Santeri Hostikka joutuivat jäämään terveyssyistä reissusta sivuun. Poissa ovat jälleen myös Aleksi Paananen, Maksim Stjopin, Aapo Halme, Valtteri Morén ja Oliver Pettersson.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Valmennus tositoimissa ennen matkustamista Belfastiin, Pohjois-Irlantiin.📸

#HJK #UCLfi #Veikkausliiga


Klubin kannalta on suosiollista, että ottelu pelataan Cliftonvillen kotiareenalla Solitudella – Larnen kotiareena ei näet täytä UEFAn standardeja. Larnella on tietysti yhä myös off-season, joten pelituntuma on yhä HJK:lla parempi. Kenties Klubin valmentajanvaihdos antaa helsinkiläisille tässä ratkaisevan boostin jatkopaikkaan.

Ensimmäisessä osaottelussa ei maalipaikoilla todellakaan juhlittu – Klubilla oli edelleen vaikeata murtautua maalipaikoille. Näillä totals-linjoilla lähdetään kuitenkin painamaan suurimaalisuutta. On mahdollista, että valmentajanvaihdos ja ”new manager bounce” availee jonkin verran klubilaisten lukkoja yläkerrassa. Larnellahan on pakkovoitto, joten tilaa on HJK:lle tiedossa pahantekoon.

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2 maalille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.