CoD su 14.01. klo 22:00

Las Vegas Legion - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako FaZe tappioitta? Suosikista ei ole epäselvyyttä, mutta yhdessä pelimuodossa Legionia aliarvioidaan pahasti!

CoDin parissa jatketaan jälleen sunnuntaina, kun Las Vegas Legion kohtaa edelleen tappioitta olevan Atlanta FaZen. FaZen tähtirosteri on ollut toistaiseksi odotetun kova tulosten valossa, mutta myös sillä on vielä parannettavaa. Näin ollen Legionilla on sauma yllättää, vaikkakin se lähtee taistoon suurena altavastaajana. Uhmapelaajien viikonlopun aikaisempi FaZe-vastainen veto ei lunastanut, mutta nykyisillä kertoimilla on jatkettava samalla linjalla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota talteen 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Legionin alku on ollut vaikea. Avausottelussa se kaatoi Minnesota Rokkrin ja Carolina Royal Ravensia vastaan sen olisi pitänyt 2-0 asetelmista saada matsi paketoitua, mutta toisin kävi. Puolestaan Miami Hereticsiä ja NY Sublinersia vastaan takkiin tuli rumin lukemin. Selvästi suurin ongelma on ollut se, että Legion ei ole onnistunut voittamaan yhtään controllia. Kirjoitushetkellä Legionilla on vielä välissä ottelu OpTic Texasia vastaan – OpTic lähtee matsiin jättisuosikkina ja ilman suurta yllätystä tämän taiston kertoimet tuskin suuremmin heiluu.

Vegas Legion

@LasVegasLegion
The boys started Major 1 with a bang🔥

Time to bring it back for 2024.

#LVLUp #CDL2024

FaZen kausi ei olisi oikeastaan voinut paremmin alkaa, sillä neljästä ottelusta on tullut pelkkiä voittoa. Aivan kärkikorin joukkueita ei ole vielä tullut vastaan, joten kovimmat haasteet on vasta edessä. Viikonlopun ensimmäisestä ottelusta tuli 3-0 voitto LA Guerrillasia vastaan. Tulos mairittelee FaZea melkolailla, sillä ensimmäisessä ja kolmannessa kartassa kyse oli pitkälti Guerrillasin loppuhetkien sulamisesta. Search and destroy sen sijaan sujui leikitellen ja hieman vaisusti kyseisessä pelimuodossa aloittanut Drazah nousi vihdoin parrasvaloihin.

Atlanta FaZe

@ATLFaZe
The Waffle Charm Buff is just too much! 🧇

Up 2-0 in the series. Time to end it on Invasion Control.

#WeTheA || #CDL2024

Heikot respawnit tulee todennäköisesti koitumaan Legionin kohtaloksi, mutta search and destroyssa sillä on mahdollisuus yllättää. FaZe on tunnetusti ollut kyseisen pelimuodon paras joukkue, mutta Betsamigon tarjoama 2,90 kerroin Legionin toisen kartan voitolle on yksinkertaisesti liikaa. Kyseessä on Legionin vahvin pelimuoto ja toistaiseksi se on ollut jopa selvästi FaZea parempi avaustappojen metsästämisessä.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.