CoD su 26.02. klo 02:30

Las Vegas Legion - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Legionia aliarvioidaan taas! Entinen heittopussi on noussut haastajan asemaan!

Lauantain ja sunnuntain väliselle yölle on erittäin mielenkiintoinen matsi luvassa CoDin puolella, kun edellisen Majorin voittanut Atlanta FaZe kohtaa Las Vegas Legionin. Legion on tällä hetkellä tietynlaisessa välitilassa – se ei enää ole pelkkä vitsi sarjan keskuudessa, mutta myös matka huipulle on vielä pitkä. FaZe on luonnollisesti selvä suosikki, mutta tällä kerralla maukkaimmat betsit löytyy Legionin puolelta.

Legion on tällä kaudella ollut kaksijakoinen joukkue. Pitkään se eli pelkän search and destroyn varassa ja edelleen kyseessä on sen paras pelimuoto. Uutta ryhtiä haettiin kuitenkin vaihtamalla Prolute 2Realiin ja ainakin toistaiseksi nopeatempoinen smg pelaaja on päässyt hyvin mukaan. Legion onnistui jopa kaatamaan Los Angeles Thievesin, mutta Toronto Ultraa vastaan tuli odotetusti tappio. Viime aikoina on kuitenkin selvästi näkynyt kuinka joukkue on halunnut panostaa respawneihin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
W gas outta Clay ⛽

FaZe voitti vihdoin ja viimein pitkän kärvistelyn jälkeen Majorin. Respawnit oli riittävän laadukkaalla tasolla ja puolestaan search and destroyssa FaZe on tällä hetkellä kiistatta sarjan paras joukkue. Siinä missä search and destroy on tasaisen vahva ottelusta toiseen, on FaZelta nähty respawneissa ja varsinkin hardpointissa yllättävänkin ailahtelevia otteita. Uusi Stage alkoi voitolla, kun Florida Mutineers jäi odotetusti täysin jalkoihin, mutta perään Thievesiä vastaan tappio tuli lukemin 1-3.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers - Week 1]

@LAThieves 3-1 @ATLFaZe

Redemption out of LA Thieves!

Voittoon asti Legion tuskin yltää, mutta esimerkiksi +1,5 kartan tasoitukselle on tällä hetkellä sen verran maistuvia kertoimia tarjolla, että niitä ei kannata ohittaa. Search and destroyssa Legion tulee rankingeissa heti FaZen perässä ja mikäli FaZelle sattuu jälleen hieman hitaampi peli, on Legionilla realistiset mahdollisuudet yllättää myös respawneissa.