CoD la 02.03. klo 22:00

Las Vegas Legion - Boston Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Markkina on taikonut loistavasti esiintyneestä Legionista altavastaajan – MAXBETin paikka!

CoDin osalta toisen Stagen karsinnat jatkuu jälleen viikonloppuna ja lauantai-illan ensimmäisessä ottelussa kohtaa Las Vegas Legion sekä Boston Breach. Joukkueet kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja Uhmapelaajien arvioissa tasoero on selvästi vahvemmin Legionin suuntaan mitä markkina antaa ymmärtää, joten tarjolla on oikein maistuva peli-idea.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Legion vaihtoi uudelle Stagelle Standyn tilalle tulokas Gion ja toistaiseksi muutos on ollut positiivinen. Kaksi ensimmäistä matsia päättyi voittoihin LA Guerrillasia ja Miami Hereticsiä vastaan, mutta niin erikoiselta kuin se kuulostaa, oli viimeisin tappio Toronto Ultraa vastaan kenties toistaiseksi lupaavin esitys. Legion nimittäin onnistui häviöistä huolimatta pelaamaan kaksi äärimmäisen tasaista kartaa hardpointissa Toronto ollessa sarjan ylivoimainen ykkönen. Sen lisäksi Legion nappasi search and destroyssa murskavoiton lukemin 6-0 katkaisten Toronton 10 ottelun mittaisen voittoputken.

Boston on myös niin ikään uudistuneella rosterilla liikenteessä, kun jo aikaisemmilla kausilla nähdylle Asimille annettiin mahdollisuus SMG-roolissa. Toistaiseksi pelit on menneet varsin odotetusti, kun voitot on tullut Carolina Royal Ravensia ja Minnesota Rokkria vastaan, mutta NY Sublinersia vastaan ei puolestaan ollut mitään palaa. Tällä hetkellä suurimmat ongelmat on search and destroyssa, jossa koko kauden saldo on karu 4-11.

Legionin voitolle 1,90 kertoimella päästään iskemään MAXBET! Tällä hetkellä ainoastaan controllissa Boston saa pienen edun, mutta muuten vaakakuppi on vahvasti kallellaan Legionin suuntaan. Search and destroyssa etu alkaa olla jo todella suuri ja sen lisäksi myös hardpointissa Legion on kiilannut Bostonin ohi.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Las Vegas Legionille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Las Vegas Legion” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.