CoD to 20.04. klo 22:00

Las Vegas Legion - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Legion on turnauksen musta hevonen! Onko uusi kartta vastaus Legionin ongelmiin?

Torstaina aloitetaan CoDin kauden neljäs Major ja illan toisessa ottelussa vastakkain asettuva New York Subliners ja Las Vegas Legion. Kauden alussa Subliners olisi ollut jättisuosikki, mutta hiljalleen ero on kaventunut ja tällä hetkellä Legion on vain maltillinen altavastaaja. Kertoimissa ero on kuitenkin asetettu liian rajuksi, joten Uhmapelaajat avaa turnauksen Legionin kelkassa.

Subliners on taas hiljalleen alkanut löytämään virettä ja karsinnoissa ainoa tappio tuli tämän hetken ykkösjoukkue OpTic Texasia vastaan. Atlanta FaZen kaataminen oli kova suoritus, mutta sen lisäksi erityisen kovia vastustajia ei ollut tarjolla. Sublinersilla ei suuria heikkouksia ole, mutta search and destroyssa taso vaihtelee liikaa jotta sitä voisi kärkikorin joukkueeksi sanoa. Yksilötasolla Hydra ei ole hidastunut ja kauden päätteeksi hän tulee olemaan vahvoilla sarjan parasta pelaajaa arvioitaessa.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
SUBLINERS JUST CLUTCHED UP IN CONTROL 🤯

Legion teki historiaa, sillä ensimmäistä kertaa historiassa se pääsee aloittamaan niin sanotusta Winners Bracketista voitettuaan karsinnoissa neljä ottelua viidestä. Legion tosin pääsi nauttimaan varsin helposta otteluohjelmasta, vaikkakin edellisen Majorin voittanut Toronto Ultra kaatui komeasti lukemin 3-2. Standy on tuonut odotetusti lisää tulivoimaa respawneihin ja sitä todellakin tarvitaan, sillä edelleen hardpointissa on parannettavaa ja controllissa Legion on yksi sarjan huonoimmista. Ratkaisu saattoi kuitenkin löytyä, sillä uusin kartta Expo on kulkenut varsin mukavasti ja voittojakin on alkanut irtoamaan.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Standy goes MASSIVE and finds 3!

Vaikka controllissa Subliners nousee edelleen todella selväksi suosikiksi, antaa kelvollinen hardpoint ja erittäin vahva search and destroy Legionille hyvän mahdollisuuden taistella voitosta. Legionin +1,5 kartan tasoituksille tarjoillaan 2,10 kerrointa, joka kelpaa hyvillä mielin kupongille. Kauden aikaisemmat kohtaamiset on kääntynyt Sublinersille, mutta nyt Standyn johdolla Legion pystyy haastamaan selvästi paremmin SMG-osastolla.