CoD la 28.01. klo 23:30

Las Vegas Legion - OpTic Texas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka kauan Legionin kanssa nukutaan? Ongelmia on, mutta yhdessä pelimuodossa se on sarjan paras!

Lauantaille on CoDin puolella todellinen herkkukohde tarjolla, kun Las Vegas Legion kohtaa uudistuneen OpTic Texasin. OpTicin ympärillä on viime aikoina kuohunut paljon ja lajin kasvoina tunnettu Scump päätti lopettaa uransa. Uudella rosterilla matsit alkoi lupaavasti, mutta yhdessä pelimuodossa Legion on selvä suosikki eikä se näy riittävästi kertoimissa.

Legion on tällä hetkellä niin kaksijakoinen joukkue kuin vain voi olla. Se ei tahdo pärjätä yhtään respawneissa, eli hardpointissa ja controllissa, mutta puolestaan search and destroyssa sen voi nostaa jopa sarjan parhaaksi joukkueeksi. Koko kauden recordi search and destroyssa on 14-5 ja nyt alla on peräti seitsemän peräkkäistä voitettua karttaa. Varsinaiset otteluiden voitot on kuitenkin harvassa, sillä hardpointin ja controllin yhteenlaskettu recordin karu 10-28.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

OpTic hankki Huken LA Guerrillasista ja nosti Dashyn takaisin rosteriin Scumpin päätettyä lopettaa kilpaileminen. Kyseessä oli ison tason muutokset, mutta kiistatta OpTic on tällä hetkellä yksi koko sarjan potentiaalisimmista joukkueista. Todellinen myrskyvaroitus saatiin viimeisimmässä ottelussa, jossa kärkikorin joukkueeksi itsensä vakiinnuttanut Toronto Ultra kaatui lukemin 3-1.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@TorontoUltra 1 - 3 @OpTicTexas

@OpTicTexas are looking HOT!

Betsinä paras kohde löytyy Legionin toisen kartan, eli search and destroyn voitosta. OpTic ei missään nimessä ole huono kyseisessä pelimuodossa, mutta kertoimissa ei näy se, kuinka hyvä Legion todellisuudessa on ollut. Legion pelaa vielä perjantai-iltana sarjan ykkösjoukkue New York Sublinersia vastaan, mutta sen ottelun lopputuloksella ei tämän vedon arvioon ole sen suurempaa vaikutusta.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Kartta 2 – Las Vegas Legion kertoimella 1,83.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,83 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.