F Liiga la 22.10. klo 17:00

Lasb - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt on ryöpytystä – Salibandyn supertähdet kyykyttävät lahtelaista kyläjokkuetta.

Lasb on ollut F-liigan syyspuoliskon suurimpia yllätyksiä. Viime kaudesta materiaaliltaan ainoastaan heikentynyt joukkue on maajoukkuetauolle lähdettäessä hyvissä asemissa playoffs-paikkaa ajatellen. Inhorealistinen pelityyli on aika-ajoin ollut vastustajalle myrkkyä ja viimeksi tämän sai kokea sarjan piikkipaikalla kärkkyvä TPS, kun oranssipaidat järjesteli kauden toistaiseksi suurimman yllätyksen Kupittaalla.

Rightin-puolen pistelingot Tiitus Salokangas ja Niko Einiö ovat heiluttaneet tahtipuikkoa hyökkäyspäässä ja läpimurtoa pääsarjatasolla tekevä Tatu Havula on ollut allekirjoittaneellekkin suuri yllätys. Maalinsuulla kaksikko Pohjonen-Järvinen on kutitellut aivan ylärekisterissä mutta muuten kokoonpano onkin varsin hajuton ja mauton.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Classic on sarjan suurin mestarisuosikki ja jättiläisen kompastelut syyskierroksilla ovat olleet ihan pirteä tuulahdus kaukalossa. Kahdeksasta ottelusta kaksi tappiota on Familyn mittapuulla heikko suoritus mutta mitään paniikkinappulaa on turha kaivaa repusta edes esille.

Manselaiset ovat kärsineet loukkaantumisista ja esimerkiksi Mikko Leikkanen ei ole kellottanut tällä kaudella vielä ollenkaan peliminuutteja. 11 Classic-kasvon kuitenkin matkatessa marraskuun MM-kisoihin on helpolla matematiikalla laskettavissa että vemppaosasto on myös niinsanotusti tyhjentymässä. Ville Lastikka keikkuu vähemmän yllättäen joukkueen pörssikärjessä mutta koko joukkueella on aivan käsittämättömän paljon vielä tehoja varastossa.


Ottelu on molempien joukkueiden viimeinen ennen maajoukkuetaukoa, joten fokus ainakin kotileirissä voi olla jo lauantai-illan saunassa. Lasbin maha on ääriä myöden täynnä keskiviikon TPS-voitosta ja Classicin supertähdet tuskin “MM-kenraaliissaan” lähtevät liiemmin neppailemaan. Tasoero on valtava eikä suurempikaan repsahdus tulostaululla vieraiden suuntaan yllättäisi. Mr Greenin kärkikerroin Classicin vähintään viiden maalin voitolle ruksitaan lauantain peleihin mukaan!